Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вячеслав Шутко подякував виборцям та пообіцяв не чекати виборів 2014 року

Шановні закарпатці! Вибори до Верховної Ради України - позаду. На окрузі №69 вони пройшли досить спокійно, без порушень, принаймні жоден кандидат на сьогодні не має підстав оскаржувати...

Шановні закарпатці! Вибори до Верховної Ради України - позаду. На окрузі №69 вони пройшли досить спокійно, без порушень, принаймні жоден кандидат на сьогодні не має підстав оскаржувати результати.

Партія регіонів набрала більше 27% голосів виборців на нашому окрузі. За мене, як за кандидата, проголосувало більше 10 тисяч закарпатців. І хоча я посів друге місце, вважаю це великою перемогою. Перемогою не тільки моєю особистою. Це – перемога нового політика європейського мислення, яка підтвердила довіру закарпатців до провладної політичної сили. Перемога сотень, тисяч людей, які працювали пліч-о-пліч зі мною.

Користуючись нагодою, хочу щиро подякувати кожному виборцю, який довірив свій голос мені та нашій політичній силі, а також своїм довіреним особам, виборчому штабу округу №69, усім агітаторам, членам комісій та нашим прихильникам. Наша команда виправдає цей кредит довіри, а на наступних виборах до місцевих рад ми створимо монолітну команду, яка представлятиме у владі інтереси громади, а не окремих бізнес-кланів.

Ми не збираємося чекати виборів 2014 року. Мукачівська міська організація Партії регіонів уже сьогодні знає про більшість болючих питань нашого міста. Громадська приймальня працюватиме постійно і кожен бажаючий може звернутися зі своїми проблемами по нашу допомогу.

З повагою,Вячеслав Шутко, голова Мукачівської міської організації Партії регіонів