Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підліток посеред вулиці напав на пенсіонерку

Вчора, 19 жовтня, на службу «102» надійшло повідомлення від ужгородки, яка заявила про викрадення її речей. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка розповіла, що на вулиці Капітульній в обласному центрі Закарпаття до неї підбіг підозрілий юнак, штовхнув у спину та вирвав із рук гаманець з 200 гривень та посвідченням пенсіонера.

Співробітники Ужгородського відділу поліції вивчили записи з камер відеоспостереження, опитали свідків, провели інші слідчо-оперативні дії та встановили, що до злочину причетний неповнолітній.

Реклама

14-річний ужгородець обґрунтовано підозрюється у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років. Слідство триває. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Реклама

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", в Ужгороді у торговельному закладі чоловік чіплявся до жінки-продавця та погрожував їй.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно