Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • При сильному бажанні у вас все вийде, – Тетяна Кондратенко про творчість та саморозвиток

При сильному бажанні у вас все вийде, – Тетяна Кондратенко про творчість та саморозвиток

При сильному бажанні у вас все вийде, – Тетяна Кондратенко про творчість та саморозвиток

Про дитинство

ВІДЕО ДНЯ

Народилася та зростала у Мукачеві. Навчалася у ЗОШ №13, займалася музикою у ДШМ №1 ім. С.Мартона. Співала із самого дитинства.  Зрозуміла, що це зміст мого життя. Нічим іншим я займатися не вмію і не хочу. Намагалася шити, вишивати. Ходила на музику. 10 років грала на баяні. І так склалася доля, що пов’язала своє життя із музикою. У 9 класі виникали такі думки, аби вступати до кооперативного коледжу на бухгалтера. Причиною цих думок була мама, тому що вона вважала співи не професією. Настоювала на тому, аби за плечима була якась серйозна освіта. Зрештою, моя взяла. Зараз батьки змирилися з тим, що я обрала шлях музиканта і всіляко мене підтримують.

Про вплив великого міста

Реклама

Перший рік був найважчим. Ні батьків, ні друзів. Ти сам у великому місті. На щастя, у мене не було туги за домом. Найгірше -  що ти приїжджаєш до Києва ніким. І ти змушений починати з низів. Навіть на рівні університету. Всі приїжджають із своїми амбіціями, і , звичайно, кожен сам за себе. Ніхто не соромиться заради своєї вигоди когось підставити або накапостити. Особливо це відчувається у нашій професії - співаків та музикантів. Мені пощастило, що на 1 курсі (ред. – зараз Тетяна на 4-ому курсі) доля піднесла мені людей, які допомогли розвиватися мені і моїй кар’єрі.

Для мене переїзд до нового міста це як новий етап у житті. Багато нових знайомств, море можливостей.

Реклама

Про навчання в академії

Я навчаюся у Київській муніципальній академії естрадного і циркового мистецтв ім. Л.О.Утьосова. Як на мене, то навчання не є важким. Хоча, для кожного по-різному. Все залежить від того, як ти до цього відносишся. Якщо ти старанно готуєшся, працюєш над собою, днями і ночами граючи безкінечні гами, вчиш нові твори та інше, тоді, так, - навчання важке. Наша академія не схожа на ті музичні школи, які показують у голлівудських кінофільмах. У нас як і в будь-якому ВУЗі є сесії та іспити. Кожного семестру є головний академ-концерт, на   якому оцінюватимуть усі  твої результати за навчальний період.

При сильному бажанні у вас все вийде, – Тетяна Кондратенко про творчість та саморозвиток – 01
Реклама

Неприємною деталлю є заздрість. Отримав «п’ятірку» - вже можуть на тебе косо глянути. Записав пісню, чи зняв відео – то одразу відчуваєш на собі прискіпливі погляди. Заздрість відчувається зі всіх боків, адже кожен хоче бути кращим за інших. Але при конкуренції і «відшліфовуються» всі особисті нерівності. Це поштовх до самовдосконалення.

Про саморозвиток

Після закінчення школи мені здається я стала зовсім іншою людиною. По-перше, це фінансовий бік. Я самостійно заробляю, тим паче, працюючи за фахом. Найбільше горджуся тим, що мені вдалося їздити за кордон і виступати там зі своєю програмою. Так, можливо,  вона замаленька, лише 15-20 хвилин, але вона моя, не переспівана. Почала ходити до спортзали та займатися йогою. Єдине правило для мене – самоорганізація. У тебе повинні бути правила, за якими ти живеш.

Щодо моїх музичних смаків, то ще зі шкільних років подобається Бумбокс та Океан Ельзи. Дуже багато музичних виконавців та гуртів для мене відкриває мій хлопець. Це також деталь для саморозвитку.

У мене мало вільного часу. Навіть якщо випадає вільна хвилинка, то я мушу трішки поспати, аби набратися сил. Також стараюся при кожній нагоді зустрічатися зі своєю найкращою подругою та близькими.

Про творчість

Нині я працюю на студії. Раніше записувала бек вокали. Тепер більше працюю над піснями. Крім того виступаю із музичним колективом. У нашому репертуарі відомі англомовні на україномовні композиції. Для мене це стабільний заробіток. Наразі працюю над власними новими піснями. У найближчому майбутньому, напевно візьму псевдонім. Свою творчість планую направляти не в єдиному музичному стилі. Потрібно постійно шукати себе. Звичайно, можна обрати найлегший і найпростіший спосіб: придумати текст, який легко запам’ятовується і не несе в собі якоїсь глибокої думки і підібрати три акорди. Все, хіт готовий. Але такого шлаку у нашому шоу-бізнесі достатньо.

Реклама

Багато людей вважають, що потрапивши на екрани будь-якого вітчизняного талант-шоу вони одразу стануть зіркою. Я дуже скептично відношуся до такого шляху розвитку творчості. Телевізійникам не так важливі твій талант як твоє трагічне особисте життя, чи щось інше, яке зацікавить публіку. Тебе більше використають, аніж допоможуть розкритися.

Поради

Хочу порадити всім співакам, які брали або тільки планують брати участь у вокальних конкурсах: працюйте над собою кожного дня. Якщо ви займаєтеся вокалом, то ви це робите не просто для гарного голосу, а для того, аби вміти ним користуватися. Якщо ви чимось займаєтеся, то віддавайтеся цій справі до кінця, тоді ви досягнете успіху. При сильному бажанні у вас все вийде, просто потрібно відкинути лінь та невпевненість, і вірити у свої сили. Не звертайте увагу на критику, нікого не слухайте, слухайте тільки своє внутрішнє я. І обов’язково мрійте!

Автор: Мирослава Вербищук

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно