Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Оплата за газ по-новому: Нафтогаз опублікував роз’яснення

Оплата за газ по-новому: Нафтогаз опублікував роз’яснення

Газопостачальна компанія Нафтогаз України опублікувала роз’яснення про оплату за блакитне паливо. Одна із читачок на сторінці компанії запитала, чи можна платити за газ не щомісяця, а поквартально?

ВІДЕО ДНЯ

Для початку зазначимо, що Нафтогаз формує платіжки щомісяця. З 1 по 5 число споживачі передають показники лічильника до своїх облгазів. Далі на їх основі Нафтогаз формує нові квитанції. Оплату можна здійснити як в особистому кабінеті або через чатботи, так і звичним способом – дочекавшись паперової платіжки. Останні, до слова, Укрпошта доставляє після 20 числа кожного місяця.

Читайте також:
Стало відомо, яким буде тариф на газ у 2023 році
Реклама

Так от, повернемось до питання споживачки про можливість поквартальної оплати. Нафтогаз на таке питання відповів жінці, що вона має право "закрити" рахунок у будь-який підходящий для неї час. Водночас Нафтогаз рекомендує платити за газ щомісяця.

"Рекомендуємо Вам здійснювати оплати щомісячно відповідно до нарахувань за Вашим особовим рахунком, для того, щоб за ним не формувалась заборгованість", – зазначила пресслужба газопостачальної компанії.

Реклама

Варто зазначити, що ті громадяни, які через фінансові труднощі не маю змоги оплатити за газ, можуть оформити субсидію. Зробити це можна як онлайн, так і особисто, відвідавши територіальне відділення Пенсійного фонду України за місцем реєстрації або фактичного проживання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно