Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше

Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше

Період пандемії вніс значні корективи на ринку праці: чимало бізнесів закрилось, відповідно, люди змушені шукати роботу. Ті, кому дозволяли обставини і можливість працювати з дому, перейшли саме на віддалену роботу.

ВІДЕО ДНЯ

Аналізуючи ринок праці Закарпатської області, найбільше вакансій зареєстровано в Ужгороді та Мукачеві. Найбільша кількість пропозицій на сайтах із пошуку роботи з зарплатнею в межах 8 тис гривень. Такі зарплати змушують все більшу кількість закарпатців тимчасово полишати рідні домівки і їхати на заробітки.

Читайте також:
Мінімальна зарплата 2021: коли і на скільки вона зросте
Реклама

Та чи можна у Закарпатті знайти роботу із гідним окладом? Інтернет-видання «PMG.ua» проаналізувало пропозиції та розповідає, які є вакансії із найвищою зарплатнею у краї.

Вже традиційно в останні роки найбільші заробтні плати пропонують водіям-міжнародникам. За таку роботу готові платити від 1 тисячі євро у гривневому еквіваленті. Все залежить від кількості рейсів, які здійснить водій.

Реклама
Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 01

Одну із найвищих зарплат, яку пропонують у Закарпатті, мають ІТ-фахівці. Щоправда пропозиції даної роботи сконцентровані переважно в Ужгороді. Вимоги – високі: переважно всі вакансії передбачають вільне володіння англійською мовою та обширні знання із відповідного напрямку.

Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 02
Реклама

Є кілька вакансій із високою зарплатнею для керівників вищого рівня та головних бухгалтерів. Серед вимог вища економічна освіта, кілька років досвіду на відповідних посадах, обов’язкове знання нормативних документів у сфері бухгалтерського та податкового обліку та ін.

Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 03
Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 04

Читайте також:  Підозрілі грошові перекази українців будуть автоматично блокувати

Вищі у порівнянні з іншими окладами пропонують зарплатні для торгових представників та водіїв-експедиторів. Але тут є один нюанс. Зазвичай роботодавці пропонують ставку в межах 10-12 тисяч гривень та відсотки від продаж. Відповідно, заробітна плата залежить від самої людини. Багато продав – отримаєш 20 тисяч і більше… Така робота зачасту вимагає неабиякої витривалості, оскільки доводиться багато їздити.

Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 05

Є кілька вакансій з гідною зарплатнею для шеф-кухарів та лікарів.

Реклама
Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 06
Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 07
Зарплата понад 20 тисяч: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 08

Аналізуючи пропозиції роботодавців, відразу впадає в око суттєво скорочення кількості вакансій. За останній рік відбулося суттєве зниження активності на ринку праці. Водночас побільшало пропозицій роботи за кордоном.

Днями Державна служба статистики України оприлюднила інформацію, яким спеціалістам роботодавці Закарпатської області готові платити найбільше. Згідно їхніх даних, за видами економічної діяльності беззаперечним лідером за розміром винагороди є державне управління та оборона. У цій сфері середня заробітна плата сягає 15,3 тис. грн, далі – фінансова та страхова діяльність – 13,4 тис. грн, промисловість – 11,9 тис. грн, інформація та телекомунікації – 11,8 тис. грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно