Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ціна газу для населення у травні зросла

Ціна газу для населення у травні зросла

Тарифи на газ у травні 2021 неабияк злетіли. Вартість газу в Україні в травні для деяких споживачів зросла з 6,99 до 13,5 грн за кубометр. Через нові правила на ринку кожен постачальник пропонує свій тариф на газ для населення, у результаті суми в платіжках можуть відрізнятися на 50%.

ВІДЕО ДНЯ

Ціна на газ для населення

Це випливає з опублікованих даних про розміри тарифів на газ у травні. Так, "Черкасигаззбут" пропонує блакитне паливо за ціною 7,89 грн за кубометр, водночас "Херсонська обласна енергопостачальна компанія" продає блакитне паливо по 13,5 грн за куб.

Ціну 7,88 грн за кубометр запропонувало ТОВ "Євода трейд", КП "Луцькводоканал", 7,89 грн – ТОВ "Черкасигаззбут" і ТОВ "Уманьгаззбут", 7,96 грн – газопостачальна компанія "Нафтогаз України".

Реклама
Читайте також:
«Річний», «Місячний» чи «Рівномірний платіж»: як обрати вигідний тариф на газ

За 7,98 грн за кубометр газ продаватимуть ТОВ "Волиньелектрозбут" і ТОВ "Закарпаття Енергозбут". Низка регіональних газзбутів оприлюднила єдину ціну 7,99 грн за кубометр. Пропозиції інших компаній коливаються від 8,2 грн до 12,9 грн за кубометр. Лише кілька компаній встановили цінники понад 13,5 грн за кубометр.

Реклама

Відповідні тарифи на газ вказані без урахування вартості доставки: за розподіл газу люди платять операторам газорозподільних мереж (облгазам) окремо відповідно до чинних тарифів на доставку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно