Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Є велика кількість охочих: набір до "Гвардії наступу" можуть продовжити і після 1 квітня

Є велика кількість охочих: набір до "Гвардії наступу" можуть продовжити і після 1 квітня

Є велика кількість охочих: набір до "Гвардії наступу" можуть продовжити і після 1 квітня

Рекрутингова кампанія з формування "Гвардії наступу" офіційно закінчиться 1 квітня, однак її можуть продовжити, бо є велика кількість охочих вступити у штурмові бригади. Крім того, планується створити резерв для підрозділів "Гвардії".

ВІДЕО ДНЯ

Про це в інтерв’ю Суспільному сказали заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко та речник Нацгвардії Руслан Музичук.

Читайте також:
128-ма бригада розповіла про бойового медика та як він рятує поранених
Реклама

"За декілька днів плануємо все ж таки завершити рекрутингову кампанію, яка почалася на початку лютого. Протягом цих місяців всі охочі могли подати свою заявку до тієї чи іншої бригади "Гвардії наступу", виходячи зі своїх особистих побажань, переконань служити, працювати чи в поліції, чи в прикордонній службі, чи Нацгвардії і визначитися безпосередньо, куди новобранець хоче долучитися і де працювати надалі", – сказала Павліченко.

За її словами зараз опрацьовуються подані заявки, а ті новобранці, хто вже пройшов попередні етапи, вже проходять навчання, і після проходження бойового злагодження у своєму підрозділі, вже почнуть виконання тих чи інших завдань.

Реклама

"У березні тих, хто пройшов початкові відбори, а це співбесіда, психологічне тестування, медична комісія, почали зараховувати у підрозділи, де вони надалі будуть проходити службу. І зараз вже залишився тиждень до завершення кампанії до тих строків, до тих термінів, які оголошувались на початках", – додав Музичук.

Павліченко зазначила, що до 1 квітня включно офіційно працюватимуть рекрутингові центри, які працюють при ЦНАПах.

"Після 1-го числа, ми будемо таки переглядати це рішення, і можливо, дозволимо ще подавати заявки через сайт, тому що охочих дійсно багато. І ми розуміємо, що будемо формувати певні резерви, які будуть переглядати і залучати, можливо, до формування інших бригад, які будуть створюватися", – сказала заступниця міністра.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно