Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Керівникам районів дісталось від Василя Губаля

Керівникам районів дісталось від Василя Губаля
Як повідомив голова Закарпатської ОДА Василь Губаль на зустрічі, у більшості районів та міст нема гарячих ліній, де б пояснювали, як отримати субсидії на відшкодування комунальних послуг та як...

Як повідомив голова Закарпатської ОДА Василь Губаль на зустрічі, у більшості районів та міст нема гарячих ліній, де б пояснювали, як отримати субсидії на відшкодування комунальних послуг та як отримати допомогу учасникам АТО і їхнім сім’ям.

ВІДЕО ДНЯ

Лише у Свалявському районі є обидві гарячі лінії. Одразу ж на нараді, голова Закарпатської ОДА зателефонував на гарячу лінію стосовно оформлення субсидій у Виноградівський район. Там ніхто не взяв слухавку. Потім Василь Губаль зателефонував на гарячу лінію у Хустському та Рахівському районах. Там слухавку підняли і розповіли, що потрібно декларувати та як отримати субсидію.

Голова Закарпатської ОДА заявив: «Якщо гарячих ліній в найближчому майбутньому не буде – хай відповідальна особа пише заяву на звільнення». Також відповідальні особи за оформлення субсидій та допомог ще раз нагадали керівникам районів, як потрібно оформлювати документи на отримання грошової допомоги.

Реклама

«Уряд прийняв постанову, голова ОДА дав розпорядження – треба вникнути в суть. Треба правильно оформити субсидію, в іншому разі – допомогу не нададуть. Ці гарячі лінії мають бути практичними. Спеціаліст має вміти відповісти на всі питання. Механізм максимально простий: заява і декларація про доходи. У разі правильного оформлення – люди отримають субсидію не на опалювальний сезон, а на рік», – розповів чиновникам директор департаменту соцзахисту населення Закарпатської ОДА Віктор Мацола.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно