Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мас-медійників Виноградівщини вітав колектив ДПІ

Мас-медійників Виноградівщини вітав колектив ДПІ
На честь Дня журналіста колектив Державної податкової інспекції у Виноградівському районі ГУ Міндоходів привітав мас-медійників Виноградівщини з їх професійним святом. За багаторічну співпрацю і...

На честь Дня журналіста колектив Державної податкової інспекції у Виноградівському районі ГУ Міндоходів привітав мас-медійників Виноградівщини з їх професійним святом. За багаторічну співпрацю і сприяння у формуванні позитивного іміджу органів Міндоходів керівник Тетяна Граб вручила їм подяки та побажала міцного здоров'я, невичерпної енергії, наснаги в професійній діяльності та гострого журналістського “пера”.

ВІДЕО ДНЯ

„За роки діяльності податкової інспекції склалася тісна співпраця із представниками місцевих та регіональних мас-медіа,” – констатувала Тетяна Граб. Вона зазначила, що журналісти є посередниками-інформаторами між фахівцями Міндоходів і платниками. Залежно від того як мас-медійники подають інформацію, читачі, слухачі та користувачі інтернет сайтів сприймають її або з довірою, чи залишаються байдужими до почутого”. Судячи з того, що надходження до скарбниці нашої держави від мешканців Виноградівського району зростають, наші новини знаходять свого адресата. І в цьому, насамперед, ваша заслуга як професіоналів своєї справи,” - наголосила очільник інспекції.

Від імені колективу Тетяна Граб висловила вдячність журналістам за об'єктивність у висвітленні податкових новин та діяльності відомства. Вона побажала їм і надалі залишатися втіленням кращих традицій української та світової журналістики у регіоні.

Реклама

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно