Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура Ужгорода активізувалася у боротьбі проти грального бізнесу

Прокуратура Ужгорода активізувалася у боротьбі проти грального бізнесу

Прокуратура Ужгорода активізувалася у боротьбі проти грального бізнесу
Попри те, що Законом «Про заборону грального бізнесу в Україні», гральний бізнес в державі заборонено, проблема існування цього виду діяльності в Ужгороді до кінця не вичерпана: непоодинокими є...

Попри те, що Законом «Про заборону грального бізнесу в Україні», гральний бізнес в державі заборонено, проблема існування цього виду діяльності в Ужгороді до кінця не вичерпана: непоодинокими є випадки виявлення правоохоронними органами грального бізнесу на території міста.

ВІДЕО ДНЯ

Заступник прокурора міста Ужгорода Іван Дем’янчук зазначає: “Виявлення грального бізнесу є непростим, адже часто недобросовісні підприємці діють завуальовано. У зв’язку з цим, прокуратура міста Ужгорода закликає громадян сприяти у боротьбі з гральним бізнесом, з метою остаточного викорінення цієї протизаконної підприємницької діяльності. Це потрібно насамперед тому, що проблема грального бізнесу – перш за все проблема соціальна. Оскільки переважна більшість гравців не можуть самостійно позбутися цієї залежності, вона може призвести до фінансового краху людини і, відповідно, різних трагічних наслідків.

У зв’язку з цим, всіх, хто став свідком існування гральних автоматів в Ужгороді, просимо негайно повідомляти за номером 102 міськвідділ міліції у будь-який час доби, з метою проведення перевірки, документування та притягнення винних осіб до передбаченої Законом відповідальності”.

Реклама

Довідка:

Стаття 203-2. Кримінального кодексу України – Зайняття гральним бізнесом

Реклама

1. Зайняття гральним бізнесом - карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

2. Ті самі дії, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за зайняття гральним бізнесом, - караються штрафом від сорока тисяч до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно