Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Протягом січня 2014 року у податкову Ужгорода звернулись понад 20 тисяч платників

Протягом січня 2014 року у податкову Ужгорода звернулись понад 20 тисяч платників

Протягом січня 2014 року у податкову Ужгорода звернулись понад 20 тисяч платників
Протягом січня 2014 року поточного року послугами центру обслуговування платників податків Державної податкової інспекції у м. Ужгороді Головного управління Міндоходів у Закарпатській області...

Протягом січня 2014 року поточного року послугами центру обслуговування платників податків Державної податкової інспекції у м. Ужгороді Головного управління Міндоходів у Закарпатській області скористалося понад 20 тисяч платників, яким надано 24184 адміністративні послуги. Зокрема, видано 986 реєстраційних номерів облікової картки платника податків, прийнято та оброблено понад 17510 звітів від платників податків, а також надано ряд інших послуг, необхідних для ведення бізнесу.

ВІДЕО ДНЯ

Значну кількість серед наданих послуг займають усні роз’яснення, яких надано понад 5 тисяч. В основному вони стосувались порядку оподаткування та сплати податку на прибуток, податку на додану вартість, місцевих податків та зборів, податку на доходи з фізичних осіб, ресурсних платежів.

– Центр обслуговування платників ДПІ у м. Ужгороді активно працює для кожного платника, свідченням чого є кількість наданих послуг, – зазначають фахівці інспекції.

Реклама

Для інформування платників податків в ЦОП ДПІ у м. Ужгороді оформлені інформаційні стенди, де можна ознайомитись із важливою податковою інформацією, зразками заповнення заяв, роз’ясненнями податкового законодавства та іншими інформаційними матеріалами. Крім того, для вивчення громадської думки про роботу Центру обслуговування платників податків встановлено скриньку для заяв та пропозицій.

За матеріалами ДПІ у м. Ужгороді

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно