Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про новий тариф у маршрутках Мукачева, творчі плани братів Яремчуків та 20 років танців колективу "Валері" – у свіжому номері "Панорами"

Про новий тариф у маршрутках Мукачева, творчі плани братів Яремчуків та 20 років танців колективу "Валері" – у свіжому номері "Панорами"

Про новий тариф у маршрутках Мукачева, творчі плани братів Яремчуків та 20 років танців колективу "Валері" – у свіжому номері "Панорами"
В четвер, 23 квітня, вийде з друку черговий, 15-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що ж читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика? На сайті Мукачівської міськради, як грім серед ясного...

В четвер, 23 квітня, вийде з друку черговий, 15-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що ж читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика?

ВІДЕО ДНЯ

На сайті Мукачівської міськради, як грім серед ясного неба, з’явилась інформація, яка зачіпає гаманці чи не кожного мукачівця, який користується громадським транспортом: ціна за проїзд у міських маршрутках тепер коштує 4 гривні. Що з цього приводу думають міський голова Золтан Ленд’єл, преставники перевізників та пересічні мукачівці – узнавав Іван Гарагонич.

«З піснею по світу» – саме, мабуть, з таким настроєм для Дмитра та Назарія Яремчуків пройде весняний концертний тур містами Європи «Моя Україна – велика родина». На прохання журналіста «Панорами» Андрія Слохіняка, відомі українські співаки поділитися своїми закордонними творчими планами, а також розказати про їхню допомогу військовим АТО.

Реклама

Цьогоріч свій 20-річний ювілей відзначає Народний хореографічний колектив «Валері».

Чимало вихованців за цей довгий час пройшли школу танців у цьому колективі. Дехто продовжив танцювальну кар’єру, дехто – ні. Так, всяке було на довгому шляху, однак, попри складнощі, ансамбль живе і танцює. Про те, як в одному колективі вживаються люди різних поколінь і як борються зі складнощами, кореспондент «Панорами» Олег Русин поцікавився у керівника ансамблю Тетяни Черненко.

Реклама

А ще у свіжому випуску газети «Панорама» – про результати футбольних баталій останнього туру чемпіонату Мукачівського району, про феєричне гумористичне шоу, організоване командою КВН «БезУмная Молодежь», про вибір «фронту» головнокомандуючим «Народним фронтом» Арсенієм Яценюком, про наступне святкування Дня Перемоги по-європейськи, а також ціла сторінка найрізноманітніших приватних оголошень та повідомлень про купівлю-продаж, наявність роботи та надання різних послуг.

Запитуйте газету у всіх кіосках міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно