Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські дівчата відбирають корони і титули у всієї Європи

Закарпатські дівчата відбирають корони і титули у всієї Європи

Закарпатські дівчата відбирають корони і титули у всієї Європи
8-річна Катруся Дувалко (киянка за місцем проживання, закарпатка за походженням) повернулася з Туреччини, де взяла участь у Міжнародному конкурсі Little Miss & Mister Continents. Додому юна...

8-річна Катруся Дувалко (киянка за місцем проживання, закарпатка за походженням) повернулася з Туреччини, де взяла участь у Міжнародному конкурсі Little Miss & Mister Continents. Додому юна красуня прилетіла з короною і титулом Little princess of continent 2011.

ВІДЕО ДНЯ

Мати дівчинки Катерина Дувалко розповіла, що впродовж тижня донька мала дуже напружений графік: «Двічі на день репетиції, відеозйомка – візитка, де кожна дівчинка представляла себе та свою країну, а вже наступного дня – знімали ранкову гімнастику та купання у морі. Першого ж дня Катя була на інтерв’ю з журі. І хоч батьків на нього не пускали, повернулася донька весела та задоволена. Каже, питали про визначні місця Києва. От вона і розповіла про Києво-Печерську Лавру, Софіївський собор, Андріївський узвіз, річковий зал. Словом, про все, що знала».

На гала-концерті дівчата мали кілька виходів – у національних костюмах (Катруся при цьому несла український прапор високо над головою), у сукнях на тему «Королівство солодощів», у модному одязі від відомої торгової марки та бальних сукнях.

Реклама

Участь у конкурсі брали дівчата чи не з усього світу. При цьому дітям вдалося потоваришувати, навіть незважаючи на мовний бар’єр. За словами мами, вони знаходили спільну мову і без слів. Крім того, на завершальній дружній вечері всі ще й обмінювалися сувенірами. «Додому привезли магнітики, брелоки тощо з усього світу, – каже Катерина. – Ми теж підготували подаруночки – всі у національному стилі. Повернулися дуже задоволені. Тому велика подяка організаторам, й особливо Наталі Вороні за можливість взяти участь у такому конкурсі. Адже такий шанс не кожній дитині випадає».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно