Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міжнародна тютюнова компанія обіцяє профінансувати навчання закарпатських прикордонників у відомому кінологічному центрі

Міжнародна тютюнова компанія обіцяє профінансувати навчання закарпатських прикордонників у відомому кінологічному центрі

Міжнародна тютюнова компанія обіцяє профінансувати навчання закарпатських прикордонників у відомому кінологічному центрі

Щороку в світі викурюється 570 мільярдів нелегальних сигарет. За прогнозами фахівців, ця цифра в найближчі 5 років збільшиться ще на 11 %.

ВІДЕО ДНЯ

У зупиненні сигаретної контрабанди зацікавлені не тільки державні органи, але й виробники тютюну, які зазнають величезних збитків від контрафакту чи продажу нелегальної продукції за зниженими цінами,  йдеться у повідомленні офіційного сайту Геннадія Москаля.

Питання спільного протистояння сигаретній контрабанді обговорювалося на зустрічі голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля з представниками тютюнової компанії «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна» (яка на сьогодні є третім за величиною платником податків в Україні) та керівниками силових структур області.

Реклама

За результатами зустрічі, частина якої проводилася за зачиненими дверима, представники компанії пообіцяли конкретними діями сприяти владі та правоохоронцям у припиненні контрабанди.

По-перше, "Джей Ті Інтернешнл Компані" береться проводити експертизу вилучених нелегальних сигарет на предмет їхнього походження (сучасні методи аналізу дозволяють встановити місце виготовлення сигарет аж до конкретної фабрики).

Реклама

По-друге, компанія обіцяє профінансувати навчання прикордонників із Закарпаття у відомому кінологічному центрі в Чехії. За статистикою, в країнах ЄС близько 80 відсотків контрабандних сигарет виявляють саме за допомогою спеціально тренованих собак.

"Дехто стверджує, що в контрабанді сигарет немає нічого поганого, мовляв, хай собі люди купують, переправляють на захід і заробляють. Однак, є принаймні два факти, які спростовують це твердження. Перший – контрабанда корумпує чиновників і криміналізує суспільство. Другий – вона фінансує злочинні угруповання. Саме конфлікт через сигаретну контрабанду викликав криваві події на Закарпатті місяць тому", – зазначив Геннадій Москаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно