Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Стало відомим, хто вирішив паралізувати рух транспорту в Мукачеві у перший день "Червеного вина"

Стало відомим, хто вирішив паралізувати рух транспорту в Мукачеві у перший день "Червеного вина"

Стало відомим, хто вирішив паралізувати рух транспорту в Мукачеві у перший день "Червеного вина"

Історія з перекриттям транспортного мосту біля "Якоря" мала чималий резонанс серед громади Мукачева. Нагадаємо, що в перший день проведення фестивалю-конкурсу "Червене вино - 2017" (11 січня) було перекрито одну з головних транспортних артерій міста, яка сполучає обидва береги Латориці – транспортний міст на вулиці Садовій.

ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання "PMG.ua" звернулось до Мукачівської міської ради з інформаційним запитом для того щоб з’ясувати, хто прийняв таке, як виявилось згодом, недалекоглядне рішення, про перекриття мосту. На перший інформаційний запит чиновники з ратуші у своїй відповіді від 20 січня повідомили, що "протягом кількох днів на території міста спостерігалось випадання значної кількості опадів у вигляді снігу. З метою належного виконання робіт комунальними підприємствами з очищення снігу на території парку "Перемога", прилеглих до парку вулицях та дотримання безпеки при їх виконанні 11 січня 2017 р. було здійснено перекриття автомобільного руху через міст по вул. Садовій".

Стало відомим, хто вирішив паралізувати рух транспорту в Мукачеві у перший день "Червеного вина" – 01
Реклама

Працівники органу місцевого самоврядування чи то не побачили, чи то не захотіли побачити в поданому їм інформаційному запиті вимогу надіслати документ, на підставі якого було здійснено перекриття. У зв’язку з цим довелось подати повторний інформаційний запит відповідь на який датується другим лютого цього року.

Читайте також: Транспортний колапс: через перекриття мосту біля якорю рух в Мукачеві практично паралізований

Реклама

В листі за підписом заступника міського голови Е. Барчія говорить про те, що "з метою проведення заходів визначених розпорядженням Мукачівського міського голови №606 від 29.11.2016 року Про проведення фестивалю-конкурсу "Червене вино" на території парку "Перемога" та на прилеглих вулицях проводились заходи з очищення проїжджої частини".

Стало відомим, хто вирішив паралізувати рух транспорту в Мукачеві у перший день "Червеного вина" – 02

Цікаво звучить фраза "враховуючи інтенсивність руху транспортного потоку" в контексті того транспортного колапсу, в якому довелось прожити 11 січня мукачівським водіям. Тобто виходить, в ратуші розуміли, що трафік таким чином може бути паралізований, але міський голова все ж підписав своє розпорядження, чим дав добро на перекриття мосту.

Реклама

Раніше інтернет-видання "PMG.ua" повідомляло, що прибирання вулиць в час снігопаду обійшлось бюджету Мукачева у понад мільйон гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно