Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка відсвяткувала особливий ювілей

Закарпатка відсвяткувала особливий ювілей
ВІДЕО ДНЯ

Винятковий ювілей, своє 100 річчя, відзначила жителька Виноградівщини – Олена Томаш. Пані Олена живе у селі  Теково, Виноградівського району.  95 років тому, в далекому 1922 році, вона емігрувала на Закарпаття зі своїми батьками із США, адже народилася у місті Дукен штату Пенсільванія.

За своє життя жінка працювала касиром у сільському магазині, була працівником сільської ради, а також займалася репетиторством. Як зізнається ювілярка, складно було, але тим не менше: вийшла заміж, народила прекрасних дітей і жила щасливо. Зараз також усе добре, але тривожить її одне – війна на Сході України. Донька ювілярки каже: її мама щоразу плаче, коли чує про війну та загибель українських воїнів.

Реклама

У день народження пані Олена каже, щаслива, що дожила до такого ювілею. І секретом свого щасливого та довгого життя ділиться залюбки. Зазначає, що до всіх потрібно бути доброю.

Вже традиційно до вітань довгожителям Закарпаття долучився і народний депутат України Василь Петьовка. Від його імені, помічник народного депутата Михайло Штефко урочисто вручив іменинниці вітальну листівку та квіти. Окрім теплих слів та квітів, Марія Василівна від Василя Петьовки і цінний подарунок – пральну машину. Жінка радіє святу та подарункам, і зізнається, що її дуже приємно вразили увагою.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно