Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"PMG.ua" на Світовому Форумі Демократії

"PMG.ua" на Світовому Форумі Демократії
ВІДЕО ДНЯ

Головний редактор інтернет-видання «PMG.ua» полетів до Страсбурга, щоб взяти участь в одній з головних подій старої Європи.

Сьогодні у французькому місті Страсбург у Палаці Ради Європи стартував Світовий форум за демократію 2017. Щорічно ця подія об’єднує лідерів, які формують суспільну думку, громадських активістів, представників бізнесу, науки, ЗМІ для обговорення основних проблем розвитку демократії у всьому світі.

Реклама

Українське представництво на форумі налічує 10 активістів з областей України, які брали участь у різних семінарах, що  проводились Конгресом місцевих та регіональних влад у рамках проекту «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні». Відрадно, що у складі делегації участь у форумі бере наш колега – головний редактор інтернет-видання «PMG.ua», журналіст газети «Панорама» Іван Гарагонич. Тема, яку запропонували до обговорення організатори заходу, вельми актуальна в контексті діяльності медіа та ситуації в Україні і звучить так: «Чи є популізм проблемою?»

У перший день форуму до всіх присутніх з вітальними промовами звернулись Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Янгланд, відповідальний міністр з європейських справ при міністерстві закордонних справ Франції Наталі Луазо, мер Страсбурга Ролан Ріс, Президент регіону Великий Схід Жан Роттнер.

Реклама

Світовий форум за демократію триватиме з 8 до 11 листопада і за цей час на учасників очікують цікаві панелі дискусій, пленарні засідання, обговорення та мистецькі заходи. Про життя Страсбурга – однієї з столиць об’єднаної Європи, закулісне буття форуму, нові знайомства, відгуки учасників та враження від події читайте в найближчих номерах газети «Панорама» та на сайті «PMG.ua».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно