Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У редакцію інтернет-видання "PMG.ua" завітали школярі Мукачева

У редакцію інтернет-видання "PMG.ua" завітали школярі Мукачева

"Юні журналісти" з однойменного гуртка, що працює при Мукачівському Центрі дитячої та юнацької творчості, разом із викладачкою Ядвігою Іванівною Балогою днями завітали в редакцію інтернет-видання "PMG.ua" та газети "Панорама".

ВІДЕО ДНЯ

Про тонкощі та особливості професії журналіста учасникам екскурсії розповів головний редактор "PMG.ua" Іван Васильович Гарагонич. Юних журналістів вразило, що вік газети, в якої такий сучасний та стильний офіс, дуже солідний. Це одне з перших видань, заснованих у 1945 році після возз’єднання Закарпаття з Україною. Тоді газета називалась "Прапор перемоги", а нинішню назву отримала напередодні проголошення незалежності.

У редакцію інтернет-видання "PMG.ua" завітали школярі Мукачева – 01
Реклама

Також учасників екскурсії приємно здивувало, що зовсім невеличкий колектив видає не тільки друкований часопис, а й має свій інтернет-ресурс "PMG.ua", історія заснування якого бере свій початок із 20 червня 2010 року.

Читайте також:
Головний редактор газети "Панорама" нагороджений найвищою відзнакою Держкомтелерадіо
Реклама

Школярів дуже цікавило, чи при такому величезному навантаженні журналісти мають можливість достатньо відпочивати, чи мають час на особисте життя. Ткож цікавились тонкощами роботи журналіста, адже не секрет, що медійники працюють і на свята, і в будні 24/7.

"Це справді вкрай важливо, – сказав Іван Васильович. – Людина мусить жити повноцінним життям. А коли робота організована в режимі   24/7 – це складно. І тому у нашому колективі працюють тільки справжні ентузіасти, ті, для кого професія – це і життя, і хобі. А практично повна взаємозамінність,  набір якостей універсального журналіста дають нам можливість і повноцінно відпочивати, і мати час на власні справи".

Наприкінці юні журналісти подякували головному редактору за екскурсію і змістовну розповідь про нелегкі будні журналістів та особливості роботи.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно