Життя   • 15 жовтня 2018 року, 08:215275 ВІДЕО

Вурда по-домашньому: закарпатська ґаздиня розповіла секрет приготування

Як готувати справжню закарпатську вурду? Закарпатська ґаздиня поділилась власним рецептом.

Вурда та бринза – головні продукти на столі майже кожної родини в гірських селах. Хоч роблять овечий сир господарі за одним і тим самим рецептом, та у кожного смак цього продукту відрізняється.

Читайте також:  На Закарпатті виготовляють унікальний смаколик

Де в Пилипці на Міжгірщині можна покуштувати найсмачніший овечий сир, тутешні знають добре. Відразу направляють до обійстя пані Калини. А тут якраз приготування вурди у самому розпалі. Господиня каже, за своє життя зварила не одну тонну вурди. А щоб продукт вийшов смачним, має значення кожна деталь.

Як же приготувати вурду – у відеосюжеті М-студіо.

Раніше повідомлялось, що на Закарпатті відомий співак Олег Скрипка почав виготовляти власне авторське вино з місцевого винограду.

Джерело: PMG.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Новини партнерів