Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вурда по-домашньому: закарпатська ґаздиня розповіла секрет приготування

Вурда по-домашньому: закарпатська ґаздиня розповіла секрет приготування

Вурда по-домашньому: закарпатська ґаздиня розповіла секрет приготування

Вурда та бринза – головні продукти на столі майже кожної родини в гірських селах. Хоч роблять овечий сир господарі за одним і тим самим рецептом, та у кожного смак цього продукту відрізняється.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
На Закарпатті виготовляють унікальний смаколик

Де в Пилипці на Міжгірщині можна покуштувати найсмачніший овечий сир, тутешні знають добре. Відразу направляють до обійстя пані Калини. А тут якраз приготування вурди у самому розпалі. Господиня каже, за своє життя зварила не одну тонну вурди. А щоб продукт вийшов смачним, має значення кожна деталь.

Реклама

Як же приготувати вурду – у відеосюжеті М-студіо.

Реклама

Раніше повідомлялось, що на Закарпатті відомий співак Олег Скрипка почав виготовляти власне авторське вино з місцевого винограду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно