Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

PMG.ua вітає читачів з Новим 2019 роком

PMG.ua вітає читачів з Новим 2019 роком

Завершується 2018 рік. Це рік, який був дуже насиченим, плідним та цікавим.

ВІДЕО ДНЯ

Слідкуючи за новинами на сторінках інтернет-видання "PMG.ua", Ви не могли не помітити якісних змін у роботі ресурсу. За останні кілька місяців ми провели частковий редизайн як головної сторінки, так і внутрішніх, додали нові цікаві блоки.

Змінили не лише візуальну складову, а й те, що пересічний читач не бачить наочно – провели SEO-оптимізацію роботи. Простими словами – ми пришвидшили роботу сайту. 

Реклама
Читайте також:
Прозорість закарпатських онлайн-ЗМІ: "PMG.ua" – у лідерах

В інформаційному плані редакція продовжує працювати на засадах правдивості та оперативності. Ми намагаємось подавати матеріали осмисленими та чітко структуризованими, лаконічно та оперативно. Це ті  "кити", на яких базується сучасна журналістика.

Реклама

Ми постійно навчаємось та вдосконалюємось, відвідуємо численні тренінги задля професійного росту. Приємним бонусом і своєрідним визнанням є численні нагороди, які редакція отримала за останні роки. Серед них – "Лідер року" та "Лідер галузі". Але найбільшою приємністю для колективу є те, що інтернет-видання "PMG.ua" є одним із найрейтинговіших видань Закарпатської області.

У 2019 році редакція буде продовжувати вносити якісні зміни в свою роботу. Наші амбітні плани – стати для людей не тільки сайтом, де можна прочитати оперативні новини Закарпаття та України, а й бути своєрідним порадником. Ми маємо чітко намічений план розвитку, який у перспективі дасть можливість виданню "PMG.ua" стати провідним медіа Західної України.

Всі ці досягнення завдяки Вам, дорогі читачі. Саме для Вас кожного дня ми працюємо, щоб Ви отримали правдиві, перевірені та оперативні новини.

Реклама

Отож, з нагоди Нового року зичимо усім міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Спасибі за те, що Ви були і залишаєтеся з нами.

Ще кілька приємних побажань – на відео.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно