Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Помирають один за одним: у Мукачево приїхали екстрасенси, аби допомогти молодій жінці, яка благала про допомогу

Помирають один за одним: у Мукачево приїхали екстрасенси, аби допомогти молодій жінці, яка благала про допомогу

Помирають один за одним: у Мукачево приїхали екстрасенси, аби допомогти молодій жінці, яка благала про допомогу

На телеканалі СТБ днями показали новий випуск програми "Слідство ведуть екстрасенси. Історії кохання", який знімали на Закарпатті. До екстрасенсів звернулася 28-річна Наталя Кривинчук із Мукачева. Вона благала про допомогу.

ВІДЕО ДНЯ

Кожен день дівчина думає про смерть. А все через те, що у її житті відбулося величезне горе. Не так давно, під час вагітності, мукачівка втратила свого чоловіка. У нього ні з того ні з сього трапилася раптова зупинка серця. Познайомилася пара 4 роки тому. Михайло був власником одного з кафе біля ринку, де Наталія мала свою точку продажу. У шлюбі пара прожила всього рік. А потім чоловіка раптово не стало.

На грунті такого стресу у Наталі відбулися передчасні пологи. Народжувала жінка у день похорону Михайла. Дитина народилася дуже слабкою і з великими проблемами зі здоров’ям. На третій день життя у немовляти стався крововилив у мозок. Малюка врятували, але через крововилив і передчасні пологи він почав відставати у розвитку. Довгий час дівчина не могла прийти в себе. Але їй довелося взяти себе у руки і почати жити заново, адже її син дуже потребував турботи. У нього дитячий церебральний параліч. Хлопчика назвали Артемом, бо саме так хотів його покійний батько Михайло.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті знайшли понівечене тіло дівчини. Екстрасенси приїхали, щоб знайти вбивцю

Через деякий час життя почало налагоджуватися. У Наталі з’явився залицяльник Віктор, який зустрічався із Наталею до того, як вона вийшла заміж за Михайла. Він, як міг, підтримував жінку та її сина. Через деякий час Наталія зрозуміла, що Віктор може стати хорошим батьком Артемчику. 14 лютого пара мала святкувати День закоханих. Але тут сталося страшне! Його спіткала така ж доля, що і попереднього чоловіка мукачівки – зупинка серця!

Реклама
Помирають один за одним: у Мукачево приїхали екстрасенси, аби допомогти молодій жінці, яка благала про допомогу – 01

Наталія вважає, що саме Михайло забрав Віктора на той світ. Адже напередодні він наснився закарпатці і сказав, що нікому її не віддасть. А після цього і з самою Наталею стало коїтися щось незрозуміле. Дівчина сподівається, що екстрасенси зможуть зрозуміти, що відбувається. Адже якщо цього не відбудеться, то може статися щось жахливе!

Аби допомогти закарпатці, у Мукачево приїхали екстрасенси Яна Пасинкова та Ольга Калинова. Вони з’ясували, що Михайло та Віктор не єдині чоловіки у житті Наталії, які померли за дивних обставин. Виявляється, перший чоловік мукачівки – Віталій, теж помер за загадкових обставин. Екстрасенси були вражені тим, що за 10 років молода жінка поховала вже трьох чоловіків. І смерть кожного з них викликає чимало запитань.

Реклама
Читайте також:
Відомі екстрасенси приїхали в Ракошино, щоб врятувати сім’ю від страшної біди

Крім того, Наталія залишилася без батьків. Вони також померли кілька років тому. Мати загинула в страшній аварії у 2008 році, а у 2016 році у батька Наталії Кривинчук раптово почалася внутрішня кровотеча. Мукачівка залишилася без рідних. Поховала вже 5 дорогих їй людей. Чи зуміють ясновидці розібратися у всьому і допомогти бідній жінці, яка один за одним втрачає близьких людей – дивіться у випуску програми.

Нагадаємо, екстрасенси приїхали у Мукачево, аби допомогти жінці позбутися одержимості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно