Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті знайшли понівечене тіло дівчини. Екстрасенси приїхали, щоб знайти вбивцю

На Закарпатті знайшли понівечене тіло дівчини. Екстрасенси приїхали, щоб знайти вбивцю

На Закарпатті знайшли понівечене тіло дівчини. Екстрасенси приїхали, щоб знайти вбивцю

На телеканалі СТБ стартував новий сезон проекту "Слідство ведуть екстрасенси. Історії кохання". В одному з випусків, який вийшов у ефір кілька днів тому, екстрасенси розслідували резонансну справу про вбивство молодої дівчини на Закарпатті. Тіло 14-річної дівчини Іванки Савчук знайшли на березі річки Чорна Тиса у селищі Ясіня, що на Рахівщині. Її тіло було понівечене до невпізнання, а джинси розірвані. Ця новина приголомшила усе селище, адже таких звірячих вбивств у їх окрузі ніколи не було.

ВІДЕО ДНЯ

Труп знайшли 26 жовтня 2017 року. Однак, що насправді трапилося того вечора і хто вбив юну красуню – досі загадка. Експерти встановили, що смерть настала внаслідок численних забоїв внутрішніх органів. Поліція одразу відкрила кримінальне провадження за ст. 115 – Умисне вбивство. Але пройшло чимало часу, а вбивцю так і не знайшли.

Востаннє дівчину бачила живою старша сестра – 28-річна Марина. Того фатального дня Іванка прийшла до сестри, аби посидіти зі своїми маленькими племінницями. Чоловік жінки у той час був на заробітках в Чехії. Близько 20 год Марина попросила сестру сходити в магазин, який знаходився за 400 метрів від дому, за продуктами. Дівчина мала повернутися десь за 20 хвилин. Але пройшло кілька годин, а Іванки не було.

Реклама
Читайте також:
Нові деталі загадкової смерті дівчини на Рахівщині: сусіди чули дівочі крики біля мосту

Марина забила на сполох і телефонувала сестрі, але та спочатку скидала дзвінки, а потім телефон вже був поза зоною досяжності. Дівчину почали шукати. Біля магазину Іванки не було. Сестра почала телефонувати друзям школярки, бо сподівалася. що сестра в когось із них. Але марно. Дівчина наче крізь землю провалилася.

Реклама

Люди перевіряли кожен закуток у селі, розпитували перехожих і одна із місцевих жительок, яка живе поблизу місця, де згодом знайшли тіло Іванки, приголомшила рідних дівчини новиною. Лілія стверджувала, що за кілька годин до цього чула крики про допомогу. Через кілька дінв пілся цього жінка, яка, можливо, була єдиним свідком того, що сталося, померла у себе вдома за загадкових обставин. Прчина смерті – черепно-мозкова травма. Можливо її вбили як свідка, бо вона бачила, як убивця знущався з Іванки?

Близькі запевняють, що Іванка не мала конфліктів ні з однолітками, ні з місцевими мешканцями. Правоохоронці відпрацьовували багато різних версій, проте жоджна з них не підтвердилася. Рідні досі не знають, хто і за що так познущався з їхньої Іванки. Мета цього злочину залишається загадкою. Рідні побоюються, що час мине, а нелюда, який так жорстоко розправився з їхнею красунею так і не знайдуть. Тож тепер сподіваються лише на допомогу екстрасенсів.

Читайте також:
Екстрасенси приїхали у Мукачево, аби допомогти жінці позбутися одержимості
Реклама

За розслідування цієї справи взялися найсильніші експерти проекту "Слідство ведуть екстрасенси" – Олена Курилова та Ольга Калинова. Із Ольгою у Ясінях одразу трапилася дивна ситуація, коли в неї було видіння про Іванку. Екстрасенс розповіла, що бачила школярку, яка стояла посеред води. Дівчина постійно повторювала одну фразу – "Спини клятву, яка несе смерть" і показувала рукою кудись догори.

Що це все означає? Про яку клятву говорила загибла у видінні екстрасенса? Ясновидиці відчули, що вбивство юної закарпатки пов’язано з коханням. А вбивця не зупиниться і будуть ще жертви. Але хто ж вбив дівчину? Можливо, це був душевно хворий? Або ж маніяк, який переслідував тільки йому відому мету? Правду розкриють у програмі "Слідство ведуть екстрасенси".

Нагадаємо, відомі екстрасенси приїхали в Ракошино, щоб врятувати сім’ю від страшної біди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно