Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Народжуйте! «Агро-Лучки» підтримають

Народжуйте! «Агро-Лучки» підтримають

СТОВ «Агро-Лучки» надає допомогу на народження дітей у сім’ях пайовиків. І це факт. Звісно, найкраща підтримка для новоспечених батьків – матеріальна. З появою немовляти, стільки всього необхідно – не злічити. І то все в одну мить. І ліжечко, і візочок, повзунки й кофтинки, пелюшки й підгузки, пляшечки, дитяче харчування… До безкінечності. А ціни на все це захмарні. 

ВІДЕО ДНЯ

Програма фінансової підтримки на народження дитини в сім’ї пайовика діє по всіх підприємствах Українського аграрного холдингу, до складу якого входить і СТОВ «Агро-Лучки». На сьогодні сума одноразової допомоги становить 10 тисяч гривень.

Оксана Яркова із села Великі Лучки щиро вдячна СТОВ «Агро-Лучки» за допомогу, яка стала дуже цінною, адже Сергійко – це вже п’ята дитина в сім’ї.

Реклама
Читайте також:
Пайовикам СТОВ "Агро-Лучки" пощастило: їхня земля в надійних руках

Дивлячись на струнку молоду жінку, як маму однорічного малюка її ще можна уявити, а от у те, що вона подарувала життя п’ятьом діткам, чесно кажучи, не віриться. Ба більше – старша донька вже відзначила повноліття. Можна сказати, Оксана на своєму прикладі демонструє, наскільки народження дітей омолоджує жінку, тримаючи в постійному тонусі.

Реклама
Народжуйте! «Агро-Лучки» підтримають – 01

Діти – найбільше багатство родини. Старша донька Яркових, 18-річна Христина, навчається на ІV курсі Берегівського медичного коледжу. Буде фельдшером. Наталії 17 років, вона – третьокурсниця училища, здобуває фах повара-кондитера. 14-річна Олександра навчається в 10-му класі, Костянтин молодший – другокласник. А найменший у родині - Сергій, влітку відзначив свій перший день народження. 

Читайте також:
СТОВ «Агро-Лучки» в тандемі із місцевою владою Великих Лучок демонструє приклад ефективної співпраці
Реклама

Щоби забезпечити дітей усім необхідним, щоб нагодувати, вивчити, сплатити за проїзд і проживання студенток, оплатити комунальні послуги, батьки багато трудяться. Голова родини  їздить на заробітки за кордон, мама Оксана працює на пошті. Отримує ще державних 860 грн. в місяць на наймолодшого сина. 

Як відомо, за п’ятьох дітей жінкам присвоюють звання матері-героїні, але вже коли меншому виповниться вісім років. Звісно, титул – поняття відносне й формальне. Головне, що для своїх доньок і синів Оксана більше, ніж героїня. Вона уособлює в собі всю Вселенську любов і материнську жертовність, ніжність і ласку, відповідальність і самовідданість в усьому, що стосується життя дітей та їхнього достойного майбутнього. Такою мамою можна тільки захоплюватися. Тож нехай доля дарує їй та її діткам свою прихильність, щоби зростали батькам на радість.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно