Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гучні скандали, які сколихнули Закарпаття у 2019 році

Гучні скандали, які сколихнули Закарпаття у 2019 році

2019 рік багатьом запам’ятався скандалами, в які потрапили відомі закарпатці. Пропонуємо пригадати найгучніші і найрезонансніші з них.

ВІДЕО ДНЯ

Скандал за участі дружини прокурора із Мукачева

У лютому минулого року широкому загалу стало відомо про відпочинок на Мальдівах і неодноразові поїздки в Москву дружини прокурора-антикорупціонера з ГПУ із Мукачева Руслана Біловара – Ірини Біловар.

Гучні скандали, які сколихнули Закарпаття у 2019 році – 01
Реклама

Білявка із Закарпаття вразила всю Україну розкішним стилем життя: годинниками за 120 тисяч доларів, сумочками відомих брендів Chanel, Louis Vuitton та Valentino, а також численними відпустками у різних куточках світу.

Читайте також:
12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році
Реклама

Публікації жінки в  Instagram привернули увагу журналістів і вся країна дізналася про розкішне життя сімейства Біловарів. Але, чомусь, у свою декларацію прокурор-антикорупціонер не вніс дані про ці мільйонні витрати. Зазначимо, що після розголосу жінка прокурора Руслана Біловара видалила свій профіль в Instagram.

Мукачівський скандал за участі Степана Гіги

Згодом у скандальну історію потрапив закарпатський співак Степан Гіга. Розгорівся неабиякий скандал між активістами, представниками громадських організацій та управлінням соцзахисту населення Мукачівської міської ради.

У публікаціях, що поширювали громадські активісти, йшлося про те, що Мукачівська міська рада роздає матеріальну допомогу «потрібним» людям, або ж Степан Гіга незаконно отримав матеріальну допомогу з бюджету Мукачева. Докладніше про це читайте тут.

Реклама

Співачка Рената Штіфель і її скандальний виступ

Молода співачка з Ужгорода Рената Штіфель вирішила підкорити російську версію шоу "Голос країни". Закарпатка виступила у Москві, чим викликала хвилю обурення.

У соцмережах частина закарпатців осуджувала дівчину, мовляв, могла пробувати себе в Україні, а не на сцені "Голосу" в країні-агресорі. Інші ж зазначали, що "не для Путіна співала ж". Та й виконала на сліпих прослуховуваннях українську пісню "Пісню про рушник" ("Рідна мати моя...").

Гучні скандали, які сколихнули Закарпаття у 2019 році – 02

Зрештою, усі 4 суддів повернулися до Ренати Штіфель. Вона обрала команду Меладзе і пройшла далі, однак вже на епаті "Вокальних боїв" "вилетіла" із шоу.

Скандал, пов’язаний із родиною Балоги

Мукачево цієї осені втратило черговий громадський простір. І до цього причетна родина міського голови Андрія Балоги. У цьому переконував громадський активіст Павло Мельник.

Гучні скандали, які сколихнули Закарпаття у 2019 році – 03

За словами активіста, до афери, яка обурила мукачівців, причетні й дружина та брат мера Мукачева. Як саме? Читайте тут.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно