Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році

2019 рік запам’ятався багатьом закарпатцям різноманітними інформаційними подіями: приємними і не дуже. Щомісяця траплялись інциденти, які були на слуху ледь не в кожного жителя найзахіднішої області України. Пропонуємо пригадати, чим запам’ятався рік, що минає. За основу для рейтингу взято дані Google Analytics нашого ресурсу за рік.

ВІДЕО ДНЯ

Січень 2019 року: екстрасенси приїхали у Мукачево

Відомі ясновидці приїхали у місто над Латорицею, аби допомогти 41-річній жінці позбутися одержимості. Жінка керує невеличким рестораном домашньої кухні "Веронія". 

Екстрасенси провели неймовірно складне розслідування в Мукачеві. Ясновидиці дізналися, що ж за нечисть вселилася в жінку. Також вони з’ясували,  хто ж накликав біду на Оксану і навіщо.

Реклама
12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 01

Вражаючі результати розслідування дивіться у програмі "Слідство ведуть екстрасенси".

Реклама

Читайте інші найрезонансніші новини, пов’язані з розслідуваннями екстрасенсів на Закарпатті:

Лютий 2019: гучний скандал за участі дружини прокурора із Мукачева

У лютому цього року широкому загалу стало відомо про відпочинок на Мальдівах і неодноразові поїздки в Москву дружини прокурора-антикорупціонера з ГПУ із Мукачева Руслана Біловара – Ірини Біловар. Білявка просто вразила розкішним стилем життя: годинниками за 120 тисяч доларів, сумочками відомих брендів Chanel, Louis Vuitton та Valentino, а також численними відпустками у різних куточках світу.

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 02
Реклама

Читайте й інші публікації, пов’язані з розкішним стилем життя мукачівки Ірини Біловар:

Березень 2019: відео закарпатки із села Бронька підірвало соцмережі

Усе Закарпаття буквально підірвало відео, яке зняла молода дівчина Влада із села Бронька Іршавського району. Дівчина вела в соцмережі "Інстраграм" пряму трансляцію і сварилася зі своїм хлопцем Дмитром.

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 03

При цьому юна дівчина використовувала "смачні" закарпатські слова та вирази, наприклад "Роги та в хащу". Відео стало вірусним. За кілька днів його переглянуло сотні тисяч людей. А чимало закарпатських гумористів створили парою. Саме так з’явилась серія кумедних відео про Діму і Владку від ужгородця Володимира Гончарука.

Квітень 2019: раптова смерть молодої жінки

13 квітня закарпаття облетіла сумна новина – померла 32-річна жінка із села Боржавське Виноградівського району. 

Ніщо не віщувало біди, на здоров’я жінка раніше не жалілася. Однак молодій закарпатці раптово стало погано під час роботи на городі. Без мами залишилося двоє малих діточок.

Травень 2019: трагічна загибель школяра під час паводку

У травні значні дощі, які впродовж кількох днів лили на Закарпатті, спричинили паводок. У багатьох районах були підтоплені дворогосподарство, річки виходили з берегів, заливали автомобільні дороги, а сильний потів води нищив усе на своєму шляху. Загальна сума збитків від травневого паводка перевищила півмільярда гривень.

Реклама

Та найбільше запам’ятався паводок 2019-го року невинною жертвою – п’ятикласником із селища Воловець, який на перерві пішов із другом до річки, послизнувся і впав у воду. Дитину миттєво підхопила сильна течія. Його довго шукали і рятувальники, і поліцейські, і місцеві, сподіваючись, що хлопчик вижив. Та, на жаль, дива не сталося. Тіло 10-річного школяра знайшли за 3 км від місця нещасного випадку.

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 04

Читайте й інші публікації, пов’язані зі смертю 10-річного хлопчика:

Червень 2019: смертельно небезпечна хвороба

За кілька місяців 8 закарпатців захворіли на смертельно небезпечну хворобу Лайма. Носіями збудника цієї недуги звичайні кліщі, тому жителі області били на сполох, адже захворіти міг будь-хто.

Загалом, за весняний період від укусів кліщів постраждали майже сотня закарпатців. Найбільше хворобу Лайма виявляли навесні та влітку – в період активності кліщів. Недуга вражає шкіру, суглоби, серце та нервову систему. Нерідко трапляються летальні випадки.

Липень 2019: незвичне природне явище на Ужгородщині

У липні Закарпатську область накрила негода, яка наробила в краї чимало лиха. Найбільше постраждали від буревію села Великий Раковець Іршавського району та Сюрте Ужгородського району.

В останньому закарпатці зняли на відео незвичне для краю явище – смерч. Стрімкий вихор вдалося зафіксувати. Відео облетіло не лише все Закарпаття, але й усю Україну.

Реклама

Увага, на відео присутня нецензурна лексика.

Вітер у селі Сюрте був такої сили, що пошкодив дахи майже 50 будинків. Крім того, внаслідок негоди травмовано двох жінок, які постраждали під час святкування другого дня весілля.

Серпень 2019: пригоди туристок із Німеччини

Дві дівчини із Німеччини вирішили прогулятися Карпатами на початку серпня. Однак їх прогулянка закінчилась неочікувано для них самих – вони заблукали. Німкені поставили на вуха закарпатських рятувальників.

На щастя, ввечері туристок знайшли цілими і неушкодженими в районі полонини Кукул. Однак старшій подорожуючій (1987 р.н.) все ж довелося давати протиалергенні препарати, а молодшій (1990 р.н.) – заспокійливі.

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 05

Вересень 2019: розкішне весілля Балоги

У вересні в родині Балог було одразу кілька приводів для свята. 7 вересня одружився син колишнього народного депутата та голови Закарпатської облради Івана Балоги – Іван. Відомо, що свого часу він навчався у Великій Британії. Обраницею Івана Балоги молодшого стала 22-річна мукачівка Валерія Работинська.

Реклама
12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 06

Весілля відгуляли розмахом в ресторані "Eventum Hall". Не обійшлося без зірок шоу-бізнесу. Ведучим заходу був Володимир Остапчук, а розважали гостей гурт "Время и стекло".

А вже за кілька днів, 12 вересня, у родині Балог було ще одне весілля. Одружувався молодший син народного депутата Віктора Балоги. Звати його Павло і саме йому приписують те, що він керує сімейним бізнесом родини Балог. Дружиною Павла стала 21-річна блондинка з Ужгорода Аніта. Впродовж вечора наречена змінила не одну весільну сукню. 

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 07

Ведучими весілля не були відомі зірки українського шоу-бізнесу, як, наприклад, на весіллі у сина Івана Балоги. Проводили захід ужгородці  Валерій Метейко та Олександр Свергун. Але на святі виступала співачка Tarabarova. Закарпатці довго обговорювали обидва весілля, адже вони вражали своїм розмахом. Багато хто назвав ці два заходи "весіллями року".

Жовтень 2019: моторошна смертельна ДТП

Жахлива аварія трапилась 19 жовтня серед булого дня. У селі Грушево Тячівського району авто на шаленій швидкості збило скутер. За кермом авто "Mercedes-Benz" був 26-річний житель Нижньої Апші. Хлопець, виконуючи маневр обгону, зіткнувся зі скутером, який їхав у попутному з ним напрямку.

Внаслідок удару тілесні ушкодження несумісні із життям отримав 33-річний мешканець Грушова. Момент фатального зітнення зафіксували камери відеоспостереження. Моторошне відео переглянули десятки тисяч закарпатців.

Реклама

Читайте й інші публікації, пов’язані з жахливими аваріями, які трапились у жовтні 2019:

Листопад 2019: чорні вихідні на Закарпатті

16-17 листопада в області сталися страшні події, внаслідок яких загинуло кілька закарпатців. Один загинув внаслідок бійки, інші – у результаті ДТП. Крім того, майже десятеро травмованих, серед яких і діти. Це був по-справжньому чорний вікенд.

Спочатку вночі, 16 листопада, в Ужгороді забили до смерті 40-річного чоловіка. А вже вдень у Мукачеві вантажний потяг переїхав чоловіка із села Медведівці, що в Мукачівському районі. Він загинув на місці.

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 08

17 листопада о 7 годині ранку аварія трапилася у селі Верхні Ворота, що на Воловеччині. Постраждало аж 7 людей, серед них діти.

А вночі, 17 листопада, сталась моторошна аварія біля колишнього поста ДАІ в Мукачеві. Автомобіль VW Golf IV їхав з Берегова і на шаленій швидкості влетів в коло, зніс кілька металевих опор, перелетів через дорогу і вилетів до заправки WOG.

Реклама
12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 09

Жінку-пасажирку від удару викинуло із автомобіля. Вона загинула на місці ДТП. Як з’ясувалось, 26-річний водій був п’яний як чіп.

Цього ж дня трапилася ще одна смертельна аварія на Мукачівщині, а саме біля села Іванівці. Загинув 67-річний мукачівець.

Грудень 2019: мукачівський клоун Пеннівайз

У грудня цього року усе Закарпаття сколихнула новина про моторошного клоуна Пеннівайза, який лякає перехожих у Мукачеві. Вперше невідомого, який був одягнений у костюм головного героя фільму жахів "Воно", помітили 9 грудня. Тоді клоун лякав людей на набережній біля Латориці. Новина облетіла соцмережі, які згодом вибухнули гнівними коментарями.

12 подій, якими жило Закарпаття у 2019 році – 10

Потім мукачівський клоун оприлюднив моторошні відео, які ще більше обурили закарпатців. Про клоуна заговорили центральні українські канали та писали закордонні ЗМІ. Мукачівці були не на жарт налякані діями клоуна з фільму жахів.

Реклама

Після розголосу, через кілька днів, а саме аж 12 грудня, за Пеннівайза взялась прокуратура.

З того часу мукачівський клоун більше не публікував жахливі відео. Тепер Пеннівай інакше дивував людей. Як саме – дивіться тут.

Читайте й інші публікації, пов’язані мукачівським клоуном:

2019 рік вже майже став історією. За кілька годин наступить новий, 2020 рік. Тож нехай прийдешній рік білого металевого Щура принесе побільше хороших новин та радісних подій кожному з нас.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно