Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

20.02.2020: що радять астрологи у цей незвичний день

20.02.2020: що радять астрологи у цей незвичний день

Сьогодні, 20 лютого, астрологи прогнозують сильний енергетичний день. 20 лютого 2020 року варто візуалізувати найзаповітніше бажання. Зазначається, що саме в цей час усі бажання мають найбільшу ймовірність здійснитися. Це ідеальний день, щоб направляти свою енергію на важливі справи.

ВІДЕО ДНЯ

Варто врахувати, що цей день несе в собі 2 енергетичні потоки: негативний і позитивний. Тож треба бути дуже обережним зі своїми думками, контролювати потік негативу і примиритися з усіма, з ким ви перебуваєте у сварці. За словами нумерологів, чотири двійки (20.02.2020) – число гармонії та рівноваги.

Число 2 – потік сильних життєвих сил. Воно активізує ріст творчого розвитку та допомагає зрозуміти істинну цінність та сенс життя. У цей день дуже важливими є духовні практики. Вони допоможуть вам знайти вірний шлях у житті та знайти відповіді на важливі питання у теперішньому та майбутньому.

Реклама
Читайте також:
Гороскоп 2020 для всіх знаків Зодіаку на рік білого металевого Щура

Якщо вам потрібно вирішити серйозні питання, то саме 20 лютого починається місячна доба "Тризубець", коли успішно вирішуються найважливіші питання.

Реклама

Астрологи розповідають, що якщо людина попросить допомоги тільки для себе, то вона отримає її небагато, якщо ж попросить і для інших, то на неї спрямується позитивний потік енергії. Цього дня ми повинні позбавлятися від ілюзій і усвідомлювати відповідальність за кожен свій вчинок.

Як правильно загадати бажання

Якщо у вас є одна чи декілька заповітних мрій та бажань, то коли годинник виб’є годину рівно о 20:02 та о 20:20 – подумки уявіть собі те, про що ви так сильно мрієте. Таким чином ви активізуєте у собі потік думок, які згодом почнуть втілюватися в життя.

Читайте також:
Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку
Реклама

Уявіть собі, що те, про що ви так часто думаєте – уже у вас є: квартира, машина, кохана людина, улюблена робота і т.д. Старайтеся уявити собі все у найменших деталях. Пропрацьовувати таку практику варто не лише цього дня, але й в інші звичайні дні. Чим більше ви будете уявляти те, чого так сильно хочете – тим швидше воно до вас прийде.

Пам’ятайте, головне – правильно мріяти, адже від ваших думок залежить ваше майбутнє.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно