Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Нова пошта" оприлюднила важливу інформацію: що вигадали в компанії

"Нова пошта" оприлюднила важливу інформацію: що вигадали в компанії

"Нова пошта" оприлюднила важливу інформацію: що вигадали в компанії

Компанія запроваджує нову концепцію відділень, які будуть надавати повний спектр послуг для бізнес-клієнтів і фактично замінять існуючі вантажні відділення "Нової пошти". 

ВІДЕО ДНЯ

У планах "Нової пошти" відкрити 40 таких бізнес-відділень у 2021 році у містах-мільйонниках, обласних центрах та деяких великих районних центрах.

"Нова пошта має багато бізнес-клієнтів – це й гравці ринку електронної комерції, великий бізнес та малі підприємці, що працюють у різних сферах. За роки роботи з бізнесом ми вже добре вивчили їхні потреби: вони роблять багато відправок, доставляючи Новою поштою товари самого різного розміру – від невеликих ювелірних виробів до великогабаритної техніки. Дуже цінують свій час і бажають отримувати якісні комплексні послуги швидко та зручно. Весь цей досвід ми врахували при розробці концепції  своїх нових відділень", – коментує Олександр Бульба, СЕО "Нової пошти".

Реклама
Читайте також:
Нова Пошта змінює умови зберігання посилок

"Нова пошта" вже не один рік вдало розвиває власну інфраструктуру, будуючи свої інноваційні термінали у партнерстві з іншими підприємцями. Тепер компанія шукає співінвесторів, щоб побудувати "з нуля" нові відділення, які будуть орієнтовані на потреби бізнес-клієнтів. Модель партнерства наступна – інвестор будує відділення за власні кошти, а "Нова пошта" зобов’язується взяти його у довгострокову оренду.

Реклама

Концепція бізнес-відділення

Нові бізнес-відділення розташовуватимуться у локаціях з найвищою концентрацією підприємств та розвиненою інфраструктурою: наявність під’їзних шляхів, парковка для клієнтів тощо.

Приміщення відділення поділятиметься на фронт-офіс та бек-офіс. Перший розподілятиметься на дві зони для оформлення відправлень: до 30 кг та понад 30 кг. У свою чергу в бек-офісі будуть знаходитися зони обробки посилок та вантажів, відділ пакування  та зона комфорту працівників.

Реклама

У відділеннях надаватиметься повний спектр послуг для бізнесу: відправка та отримання посилок і вантажів, пакування відправлень, фінансові послуги. Також у відділеннях будуть діяти зони самообслуговування, де клієнти зможуть самі швидко оформити своє відправлення. Крім того, там буде працювати експрес-драйв, коли у клієнтів буде змога отримувати послуги "Нової пошти" безпосередньо на парковці, навіть без відвідування відділення. Біля самих відділень буде проведено озеленення території.

Планується, що відділення будуть трьох розмірів: 800, 1100 та 1400 кв. м. Відділення площею 800 кв. метрів будуватимуться у районних центрах та деяких обласних, більші відділення – у містах-мільйонниках та обласних центрах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно