Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Номінація "Компанія року" – унікальний інструмент зміцнення іміджу підприємства на основі бізнес-аналітики

Номінація "Компанія року" – унікальний інструмент зміцнення іміджу підприємства на основі бізнес-аналітики

Номінація "Компанія року" – унікальний інструмент зміцнення іміджу підприємства на основі бізнес-аналітики

Щороку Всеукраїнський галузево-аналітичний центр, використовуючи ексклюзивну методику аналізу якісних показників фінансово-господарської діяльності підприємств, на основі експертної оцінки всього комплексу основних даних діяльності підприємств та компаній складає об’єктивний Реєстр надійних та інвестиційно привабливих підприємств країни. В непростих умовах сьогодення, сформований Реєстр надійних та інвестиційно привабливих підприємств, стає ефективною страховкою та підтримкою у виборі надійного ділового партнера та інвестора для малого та середнього бізнесу.

ВІДЕО ДНЯ

У кризових ситуаціях, подібних до тих, що сьогодні переживають економіки всього світу, компанії та організації не можуть здійснювати планування своєї операційної, фінансової та інвестиційної діяльності без проведення якісних експертних процедур. Це своєрідна імунна відповідь на найактуальніші виклики ринків та нові умови ведення бізнесу, коли відповідальність кожного партнера у виробничо-збутовому ланцюгу стає надзвичайно високою. А тому, головна умова успіху сьогодні – це вибір по-справжньому надійних інструментів експертної оцінки ризиків, кращими з яких має у своєму розпорядженні інформаційна платформа бізнес-аналітики – Всеукраїнський галузево-аналітичний центр.

Читайте також:
Редакція газети "Панорама" здобула почесну відзнаку "Компанія року"
Реклама

Вже кілька років для української ділової спільноти функціонує щорічна програма – номінація «Компанія року», яка визначає лідерів індустрій, чия ділова активність відповідає міжнародним стандартам ведення бізнесу. Тим самим учасники номінацій не тільки зміцнюють свій імідж успішної компанії та підтверджують своє високе ділове реноме, але й отримують ексклюзивну відзнаку для свого підприємства, як особливо цінний актив. Використовуючи відкриті дані й показники експертного аналізу від Інформагенства «Інтерфакс-Україна» та видання СПАРК «Системи Професійного Аналізу Ринків і Компаній» у тісній співпраці з  Головним управлінням регіональної статистики, за допомогою методології «Кластерного аналізу», експерти Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, що мають необхідну професійну кваліфікацію та багаторічний практичний досвід, складають повний та об’єктивний реєстр надійних та інвестиційно привабливих підприємств країни.                      

Ця інформаційна база формується шляхом комплексної наукової експертизи з обліку розрахункових коефіцієнтів, що характеризують фінансову стабільність, рентабельність, прибутковість, ефективність роботи капіталу та ліквідність. По кожному з п’яти критеріїв аналізу компанія отримує бал, який показує її ефективність щодо інших підприємств галузі. Потім вони підсумовуються, й на підставі цього кожен учасник класифікується за однією з трьох категорій – надійне підприємство, компанія зі стабільною динамікою зростання й, нарешті, стабільні та пріоритетні для співпраці. Таке позиціювання є цінним маркером для інвесторів та бізнес-девелоперів, банкових та кредитних організацій, а також для всіх гравців ринків, які знаходяться в пошуку партнерів для співпраці та реалізації довгострокових спільних проектів. Важливо й те, що до Реєстру включаються тільки компанії та організації з бездоганною діловою репутацією – ті, що не мають боргів перед бюджетом, податковими органами, цільовими фондами та власними співробітниками. А також ті, які наразі не беруть участі у відкритих судових виробництвах. Це підтверджує якість цього незалежного інструменту експертного аналізу і дозволяє ефективно використовувати його для оцінки та ідентифікації можливих ризиків та розуміння перспектив співпраці, надійним сигналом якого є участь у Реєстрі та динаміка його змін.                                                                                                           

Реклама

Як результат, Всеукраїнським галузево-аналітичним центром:

  • створюється незалежний та об’єктивний портрет суб’єктів економічної діяльності у різних галузях;
  • визначається динаміка розвитку кожного підприємства;
  • характеризується в ємній формі фінансово-економічний стан компанії;
  • визначаються перспективні тенденції змін кредитоспроможності або інвестиційної привабливості підприємств.

Вищеперераховані економічні індикатори стають вирішальними при прийнятті стратегічних рішень по розвитку підприємств, встановленню та підтримці ділових відносин.

Реклама

Завдяки унікальному функціоналу сервісів, професійній аналітиці та вивіреній системі номінацій, Всеукраїнський галузево-аналітичний центр дає українському бізнесу надійний страховий поліс та – об’єктивну інформацію, яка сьогодні стає вирішальним фактором успіху.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно