Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рейди в центрі Ужгорода: подробиці від міськради

Рейди в центрі Ужгорода: подробиці від міськради

Працівники управління муніципальної варти Ужгородської міськради спільно з працівниками патрульної поліції сьогодні під час рейду у центрі Ужгорода склали 2 постанови на водіїв за ч.1 статті 122 Кодексу України про адмінправопорушення – за заїзд у пішохідну зону.

ВІДЕО ДНЯ

Від ужгородців надходять скарги, що багато водіїв заїжджають у пішохідну центральну частину міста, попри заборону та чітко визначені години, коли це дозволено. Тому міський голова Богдан Андріїв доручив посилити контроль за виконанням рішення виконкому і дотриманням правил дорожнього руху.

Нагадаємо, рішенням виконкому Ужгородської міської ради №128 від 8 травня 2018 року затверджено межі центральної пішохідної зони Ужгорода. Це вулиці Корзо, Августина Волошина (на відрізку від пл. Корятовича до вул. Капітульної), площі Театральна, Євгена Фенцика, набережна Незалежності (від пл. Театральної до вул. Дмитра Менделєєва).

Реклама
Читайте також:
Поліція проводить рейди на території області

Цим рішенням дозволено в’їзд у центральну пішохідну частину міста виключно зі сторони вулиці Небесної Сотні в робочі дні з 5.00 до 8.00 транспортних засобів, що обслуговують підприємства, розташовані в цій частині міста. Додатково, на прохання підприємців, комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту дозволила заїжджати автотранспортом до центральної пішохідної частини міста ще й із 9.00 до 10.00.

Реклама

Крім того, дозволено заїжджати людям, які проживають у цій частині міста та транспорту, позначеному розпізнавальним знаком "Інвалід", яким керують водії-інваліди.

Рейди в центрі Ужгорода: подробиці від міськради – 01

Безперешкодний доступ у центральну пішохідну частину міста встановлено для транспорту оперативно-рятувальних служб, екстреної медичної допомоги, патрульної поліції, державної служби з надзвичайних ситуацій, організацій, які надають охоронні послуги, підприємств, що виконують благоустрій міста, попередження аварій, ремонтні та профілактичні роботи.

Реклама

На площі Шандора Петефі межі пішохідної зони регулюються дорожніми знаками, які там встановлені.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно