Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Чим займається Микола Тищенко на Закарпатті: журналісти провели розслідування

Чим займається Микола Тищенко на Закарпатті: журналісти провели розслідування

Чим займається Микола Тищенко на Закарпатті: журналісти провели розслідування
Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко після очолення місцевої організації президентської партії став частим гостем на Закарпатті. Сам він себе називає "префектом" краю від Зеленського.

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко після очолення місцевої організації президентської партії став частим гостем на Закарпатті. Сам він себе називає "префектом" краю від Зеленського.

ВІДЕО ДНЯ

Але поки все, чим він запам’ятався – це урочистим перерізанням різноманітних стрічок, врученням "швидких", які були закуплені у фірми функціонера терористичної організації "ДНР", своїм хамством та тиском на органи місцевого самоврядування.

Перерізання стрічок та тиск на місцеве самоврядування: чим зайнявся "префект Зеленського" на Закарпатті

Під час довиборів у 87 окрузі Микола Тищенко плутав Закарпаття і Прикарпаття, але з березня 2021 року очолив в Ужгороді місцеву організацію "Слуги народу", і тепер літає туди ледь не щотижня.

Реклама

"Я взагалі в Закарпатті у своєму житті був тільки в дитинстві з бабусею, коли ми подорожували з родиною", – зізнався Тищенко.

Сам нардеп називає свою посаду в області "префект" – у Верховній Раді України сфотографували чернетку однієї із промов Тищенка, і він там себе іменував саме "префектом Президента на Закарпатті".

Реклама
Читайте також:
День народження дружини нардепа Тищенка: опубліковано відео скандальної вечірки у розпал карантину

З місцевими чиновниками Микола Тищенко поводиться показово зухвало. "Прийшла нова ера, ера професіоналів, тому я доручаю особисто і вам, Олексій Геннадійович, і вам, Анатолій, контролювати… Вам, пане… Богдане, да… Контролювати цю дуже важливу для нас ситуацію…", – заявив він в Ужгородському аеропорту.

Хто оці два "хлопчики", яким Тищенко доручає там щось контролювати і слідкувати? Це голови обласної ради та обласної адміністрації Закарпаття Олексій Петров і Анатолій Полосков. А той Богдан, прізвища якого Тищенко так і не згадав, це Богдан Андріїв, міський голова Ужгорода.

Реклама

Навіть президент не може нічого доручити, голові міської чи обласної ради, бо це місцеве самоврядування. А тут "зальотний" нардеп обраний на мажоритарному окрузі у Святошинському районі Києві приїздить до Ужгорода і роздає, як хлопчикам, місцевим керівникам вказівки.

Читайте також:
Бійка у Верховній Раді: куратор закарпатських "слуг" напав на колегу – відео

Микола Тищенко вже "вляпався" на Закарпатті у цілу низку скандалів, наприклад, через нього затримали літак, пасажири якого сиділи та чекали, поки він запише чергове відео.

Не менше нардеп запам’ятався і своїм відео, на якому він змушує митника казати "Вєнгри наші друзі!". "Вєнгрія – це країна, яка є наш найголовніший стратегічний партнер, і не треба на них кивати, що вони в чомусь винні. Вони наші друзі. Вони наші друзі! Кажіть! Вєнгри наші друзі. Вєнгри наші друзі!", – наказував у травні 2021 року "слуга народу" керівнику Закарпатської митниці на кордоні.

"Микола Тищенко активно літає на Закарпаття і піариться на перерізанні всіх можливих стрічок. Навіть на тих об’єктах, які почали робити ще до президента Зеленського", – розповідає закарпатський журналіст Віталій Глагола.

Чим же займається Микола Тищенко та інші "слуги народу" на Закарпатті – дивіться у новому розслідуванні журналістів Watchdogs на телеканалі "Прямий".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно