Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Геннадій Москаль розраховує зайняти високу посаду у силових структурах України, – Тарас Чорновіл

Геннадій Москаль розраховує зайняти високу посаду у силових структурах України, – Тарас Чорновіл

Геннадій Москаль розраховує зайняти високу посаду у силових структурах України, – Тарас Чорновіл

Історія з відставкою Геннадія Москаля з посади може бути пов’язана з тим, що сам він не хоче більше залишатися в цій області і розраховує на вищу посаду в силових відомствах.
Таку думку висловив екс-нардеп, політичний аналітик Тарас Чорновіл.

ВІДЕО ДНЯ

«Одразу з’явилися гучні повідомлення, що це є особистий конфлікт Москаля з Пацканом і він виник під час виборчої кампанії. Але Москаль – перший номер у списку "БПП" до Закарпатської обласної ради, тобто він проходить автоматично. Це вже понижує градус в питанні того, наскільки це серйозний конфлікт. По-друге, під час самих виборів ми не бачили таких нюансів, які би свідчили про справді великі проблеми», – сказав він.

«Якби це був внутрішній конфлікт саме на Закарпатті, то всі ми знаємо Геннадія Москаля – ми би почули такі перли, він би дуже не стримувався у своїх коментарях. Тому я думаю, що серйозного конфлікту там насправді нема. Тим більше, конфлікти на Закарпатті, як правило, крутяться навколо сім’ї Балоги. У цьому випадку Балога опинився поза межами конфлікту. Тому мені здається, що справа тут в іншому, і можливо це не стосується самого Закарпаття», – додав Чорновіл.

Реклама

Він вважає, що Геннадій Москаль – хороший антикризовий менеджер, і його призначили головою Закарпатської ОДА, щоб «розрулити» ситуацію, яка виникла після влаштованої «Правим сектором» перестрілки. Але Москаль не планував залишатися надовго в цій області і сам вже «був не проти посунутися на вищі посади».

«Що стоїть за його заявою про відставку – я не знаю, але, можливо, це якесь певне нагадування від самого Москаля, що він узагалі-то не збирався там затримуватися назавжди», – зазначив Чорновіл.

Реклама

За його словами, якби Національну поліцію очолила не представниця грузинської команди, а хтось із місцевих, то можна було би говорити, що хтось на центральному рівні перешкодив амбіціям Москаля.

Але, на думку Чорновола, Москаль не міг не знати, що на цю посаду готуються призначити грузинку Хатію Деканоїдзе. «Тому про поліцію в даному випадку не йшлося. Скоріше за все, просто не виникли певні обставини стосовно якихось посад, на які Москаль міг розраховувати. Можливо, у майбутньому може йти мова про якісь речі, пов’язані, в першу чергу, із силовими структурами», – додав він.

Як повідомлялося, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль написав заяву про відставку.

Реклама

Пізніше стало відомо, що Президент Порошенко не прийняв відставку Москаля.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно