Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Москаль просить комітети ВР негайно розглянути законопроект про "пересічку"

Москаль просить комітети ВР негайно розглянути законопроект про "пересічку"

Москаль просить комітети ВР негайно розглянути законопроект про "пересічку"

Геннадій Москаль направив письмове звернення керівництву Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики з проханням невідкладно розглянути зареєстрований народним депутатом Віктором Балогою проект Закону № 4223 від 15.03.2016 р. про внесення змін до статті 380 Митного кодексу України (щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією).

ВІДЕО ДНЯ

Аналогічні звернення направлені також у комітети Верховної Ради з питань транспорту, з питань бюджету, з питань запобігання і протидії корупції, з питань європейської інтеграції та у закордонних справах. При цьому голова ОДА закликає керівництво комітетів обов’язково запросити на засідання В.Балогу, а результати розгляду законопроекту направити в Закарпатську облдержадміністрацію, – йдеться у заяві очільника Закарпатської ОДА.

"Вкрадений від спільної робочої групи громадських активістів та працівників Закарпатської митниці законопроект був тихенько зареєстрований  В.Балогою, як власний, ще 15 березня, – нагадує Г.Москаль. –  Після чого голова Верховної Ради Володимира Гройсман розписав його на вказані комітети. Знаючи наперед, що законопроект його авторства не набере у Верховній Раді більшість, В.Балога має намір заблокувати вирішення питання так званої пересічки автомобілів з іноземною реєстрацією і штучно посилити на Закарпатті пов’язану з цим соціальну напругу. Тому я прошу керівництво комітетів  визначитися із законопроектом В.Балоги, після чого на розгляд Верховної Ради буде подано розроблений спільною групою справжній законопроект про «пересічку», який має набагато більше шансів на схвалення депутатською більшістю".

Реклама

Раніше повідомлялось, що у Парламенті зареєстровано законопроект про "пересічку" раз на рік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно