Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Центральні органи виконавчої влади вже опрацьовують пропозицію закарпатських нардепів заборонити імпорт авто з Росії

Центральні органи виконавчої влади вже опрацьовують пропозицію закарпатських нардепів заборонити імпорт авто з Росії

Про це у понеділок, 3 грудня, повідомив народний депутат України Роберт Горват у соцмережі Facebook.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Роберта Горвата, вони разом із Василем Петьовкою та Валерієм Лунченком отримали відповідь від Уряду на свій запит, що його надсилали кілька тижнів тому. Запит, нагадаємо, стосувався заборони ввезення на митну територію України колісних транспортних засобів, що походять із Російської Федерації.

Читайте також:
Нардепи Василь Петьовка, Роберт Горват та Валерій Лунченко просять виділити кошти на захист Закарпаття від паводків
Реклама

«Мінекономрозвитку вже підготувало проекти постанов Уряду, якими пропонується продовжити до 31 грудня 2019 року дію постанов Кабміну №1146 “Про ставки ввізного мита стосовно товарів, що походять з Російської Федерації” та №1147 “Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації”. Таким чином, відповідно до нашої пропозиції, санкції будуть продовжені ще на рік», - повідомив народний депутат Горват.

Роберт Горват також згадав про їхню з Валерієм Лунченком та Василем Петьовкою ініціативу заборонити імпорт автомобілів, що походять із РФ.

Реклама

«Окрім того, переконаний, що Кабмін підтримає і нашу з колегами ініціативу та найближчим часом заборонить ввезення транспортних засобів, що походять із РФ. Наразі центральні органи виконавчої влади опрацьовують це питання», - повідомив парламентар.

Нагадаємо, раніше народні депутати Роберт Горват, Валерій Лунченко та Василь Петьовка закликали Кабмін заборонити імпорт транспортних засобів із Росії. Мова йде про заборону ввезення до України транспортних засобів за товарними позиціями 8701, 8702, 8703, 8704, 8705, 8709, 8711 відповідно до Митного тарифу України. Це, зокрема, автомобілі легкові та вантажні, моторні транспортні засоби для перевезення 10 осіб і більше, вантажопасажирськi автомобiлi-фургони, трактори, спецтехніка (автокрани, автомобiлi пожежнi, автобетономiшалки, автомобілі притиральні тощо) та ін.

Центральні органи виконавчої влади вже опрацьовують пропозицію закарпатських нардепів заборонити імпорт авто з Росії – 01
Реклама
Центральні органи виконавчої влади вже опрацьовують пропозицію закарпатських нардепів заборонити імпорт авто з Росії – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно