Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вперше в Україні SKODA Octavia за спеціальною ціною від 16 000 доларів США

Вперше в Україні SKODA Octavia за спеціальною ціною від 16 000 доларів США

Рік переваг від SKODA триває! Компанія «ФОРВАРД автоцентр » рада повідомити що, з 28 березня по 30 квітня 2016 року бестселер модельної лінійки SKODA - Octavia можна придбати за спеціальною ціною, еквівалентною 16 000 доларів США! *

ВІДЕО ДНЯ

Тільки до 30 квітня 2016 року, придбпавши Octavia в комплектації Active, Ambition, Style або L & K в дилерському центрі «ФОРВАРД автоцентр», клієнти SKODA можуть стати власниками автомобіля своєї мрії з вигодою до 63 037 грн. * Ще ніколи Octavia була доступнішою !

Протягом усієї своєї історії Octavia є найпопулярнішим автомобілем в модельному ряду SKODA. В українських автолюбителів все покоління Octavia користуються незмінним успіхом: модель була визнана «Кращим легковим автомобілем року в середньому класі» в 2005 році, Octavia А5 стала найбільш продаваною моделлю серед легкових іномарок в 2011 році, автомобіль отримав премію «Авторейтинг 2012» і був названий абсолютним лідером продажів в 2012 році.

Реклама

Нова Octavia стала справжнім шедевром сучасних технологій і багато в чому перевершила успіх всіх попередніх поколінь моделі. Вже через кілька місяців після старту продажів, Octavia третього покоління була удостоєна премії «Народний виборах 2013» і стала «Автомобілем року в середньому класі», а незабаром - здобула абсолютну перемогу у всеукраїнському рейтингу популярності «Автомобіль року в Україні 2014». Починаючи зі старту продажів, Octavia нового покоління щорічно підтверджує лідерство в своєму класі і є однією з найбільш затребуваних моделей на автомобільному ринку, регулярно очолюючи рейтинги продажів. Таким чином, українські автолюбителі незмінно підтверджують свою прихильність і довіру моделі Octavia, - роблячи свій вибір на користь видатних якостей цього автомобіля.

Вперше в Україні SKODA Octavia за спеціальною ціною від 16 000 доларів США – 01
Реклама

Стартова ціна, еквівалентна 16 000 доларів США *, доступна для Octavia в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,6 MPI потужністю 81 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC з XDS +, пакет «погані дороги », подушки безпеки водія і переднього пасажира, іммобілайзер, ISOFIX - підготовка для кріплення двох дитячих крісел на задньому сидінні, кондиціонер, DAY LIGHT, галогенові передні фари з покажчиками повороту, центральний замок, передні електросклопідйомники, електрично-регульовані і обігріваються зовнішні дзеркала заднього виду , двухплоскостной регулювання сидіння водія, радіо "SWING", повнорозмірне запасне колесо і багато інших.
Слідкуйте за новинами, адже рік переваг від SKODA триває і наших клієнтів чекає ще безліч нових пропозицій.

Чекаємо на Вас за адресою: м.Мукачево, Автоград,вул. Автомобілістів,3, тел.: (03131)31332. Компанія «ФОРВАРД автоцентр».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно