Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Запчастини для китайських автомобілів

Запчастини для китайських автомобілів

Автомобільна промисловість в сучасному Китаї належить до тих напрямків, що розвиваються шаленими темпами. Донедавна китайські автомобілі, як і будь-яка інша продукція цієї країни, не викликали цікавості з боку автомобілістів. Багато хто вважав, що купівля авто з Китаю – це викинуті надаремно гроші, які варто витратити на щось більш корисне.

ВІДЕО ДНЯ

Але сьогодні китайські виробники пропонують світові бюджетні автомобілі, що по своїх характеристиках не поступаються продукції аналогічного класу від знаних світових брендів.

Переваги та недоліки китайських автомобілів

Реклама

Завдяки тому, що багато хто з європейських та американських автомобільних магнатів звернув свою увагу на можливості Китаю, темпи розвитку автомобільної промисловості вражають. Експерти запевняють, що через десяток років китайські авто не поступатимуться найкращим взірцям з Японії, США чи Європи.

Вже сьогодні маємо нагоду спостерігати великий попит на китайські машини – він зумовлений низкою серйозних переваг:

Реклама

- Доступна ціна;

- Привабливий екстер’єр;

- Достойні експлуатаційні якості;

Реклама

- Ремонтопридатність.

Але автомобілі китайського виробництва мають і ряд недоліків, серед яких в першу чергу відмічають наступні:

- Недостатня якість матеріалів;

- Невеликий робочий ресурс.

Враховуючи особливості китайських машин, їх власники мають потребу в купівлі запчастин – адже навіть найкращий автомобіль потребує профілактичного обслуговування, заміни деталей, що зносилися, та ремонту в разі потреби.

Що потрібно знати про китайські запчастини

Кожен власник китайського авто, що хоче придбати запчастини, повинен розуміти специфіку китайського виробництва. Деталі, що пропонуються для машин з Китаю, виробляються не однаково, тому вони сильно відрізняються між собою в плані якості та характеристик.

Реклама

Є вироби, що виготовляються на сучасних заводах, де встановлено сучасне виробниче обладнання, де використовують найновіші та найефективніші технології, де сировина обробляється належним чином, а вироби проходять випробування на відповідність стандартам.

Але разом із цим можна досить часто зустріти деталі, що виготовляються невеликими партіями в невеличких майстернях, власники яких поняття не мають про стандарти та технології.

Звичайно, що друга категорія деталей буде суттєво програвати першій в плані експлуатаційних характеристик, терміну служби та інших показників. Але така продукція зазвичай коштує дуже дешево – дехто з власників автомобілів вибирає саме її, користуючись нагодою витратити менше грошей. Такий вибір не є вдалим – незадовільна робота деталей та короткий термін служби в результаті ведуть до зайвих витрат, а не до економії коштів.

Де купувати запчастини до китайських машин

Для того, щоб придбати деталі належної якості, варто користуватися послугами спеціалізованих магазинів запчастин, що мають надійних постачальників і користуються хорошою репутацією, наприклад, mao.ua. Вони гарантують відповідність свого товару міжнародним стандартам, що є запорукою коректної роботи та належного терміну служби придбаних вами виробів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно