Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Туріні була представлена пам’ятна марка, присвячена Fiat 500

В Туріні була представлена пам’ятна марка, присвячена Fiat 500

Церемонія поштового гасіння, присвячена випуску нової пам’ятної марки на честь 60-річчя Fiat 500, закінчилася в будівлі Мірафіорі в Турині. На заході були присутні заступник міністра економічного розвитку Італії Іван Скалфаротто; Джованні Акусані, глава філателістичного відділу поштової служби Італії; Іво Планета, директор-розпорядник Державного поліграфічного і монетного інституту (монетного двору) Італії; Альфредо Алтавілла, виконавчий директор FCA EMEA і Олів’є Франсуа, глава Fiat Brand і директор з маркетингу FCA.

ВІДЕО ДНЯ

Цей колекційний екземпляр, випущений тиражем 1 000 000 і в продажу з сьогоднішнього дня, присвячений моделі, яка зробила історію автомобілізму. На марці вартістю 0,95 євро, яка друкується в друкарні Державного поліграфічного і монетного інституту, зображений безпомилковий контур класичного Fiat 500, накладений на тепер не менш відомий сучасний Fiat 500. Фон синій зі смужками в кольорах італійського прапора у верхнього краю з боків дат 1957-2017 і напису «Fiat Nuova 500» в тому ж шрифті, що і рекламні плакати 1957 року. Це справжній маленький твір мистецтва, який святкує здійснення великої мрії про мобільність, а також про свободу.

500-й – це, безумовно, диво італійського дизайну, але також і, перш за все, це автомобіль, який поліпшив життя мільйонів людей. Він супроводжував відновлення економіки, посадив Італію на чотири колеса, а потім експортувався по всьому світу. Настільки, що сьогодні 80% з 500 автомобілів продаються за межами Італії, і це провідний автомобіль в Європі, перший на ринку в 8 країнах і на почесному місці п’єдесталу ще в 6.

Реклама

Це особливий спосіб відсвяткувати його день народження саме на заводі Мірафіорі, де п’ятисоті будувалися ще в 1957 році. За 60 років, які пройшли з тих пір, Fiat 500 став справжнім символом завдяки своїй функціональності та інноваційним формам і технологіям, які можна побачити в його дизайні, неповторному кузові і універсальності використання. Займаючи постійне місце в колективній пам’яті продуктів масового ринку з душею і сильною особистістю, протягом десятиліть 500-й був показовим прикладом автомобільного дизайну, визначаючи і формуючи форми і зміст найсучасніших промислових зразків. 500-й знову придбав велику культурну значимість для всього автомобільного світу в 2007 році, зробивши важливий крок вперед в області технологій і форм, що дозволило новій моделі досягти всесвітнього успіху. Це величезна цінна спадщина, якою можуть похвалитися небагато автовиробників.

З 60-річною історією за спиною, Fiat 500 збирається відправитися в ще одне довгу подорож, як символ кращого італійського стилю. Демократичний і впізнаваний, він обов’язково буде завжди цінованим і бажаним у всьому світі, залишаючись молодим, завдяки власній еволюції і спеціальним серіям, які протягом довгого часу, розширюють його модельний ряд.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно