Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті запрацювали консалтингові центри

На Закарпатті, в приміщеннях міських та районних центрів зайнятості, розпочали роботу Консалтингові центри з безкоштовної підтримки підприємців-початківців, які є частиною нововведень на етапі модернізації служби зайнятості.

ВІДЕО ДНЯ

На сьогодні в області діють 5 Консалтингових центрів на базі Рахівського районного, Мукачівського, Ужгородського міських, Хустського та Берегівського міськрайонних центрів зайнятості. Консалтингові центри оснащені комп’ютерною технікою з підключенням до мережі Інтернет, засобами друку, сканування та копіювання документів. Все зроблено для того, щоб відвідувачі могли вільно користуватися технікою, на місці попрацювати над своїм бізнес-планом, проконсультуватись з фахівцями. Особливу увагу тут приділяють підприємцям з числа тих, які не можуть на рівних умовах конкурувати на ринку праці, внутрішньо переміщеним особам та демобілізованим учасникам АТО.

У Консалтингових центрах висококваліфіковані фахівці державних установ та спеціалізованих організацій надаватимуть супровід підприємців у сфері комерційної, юридичної та бухгалтерської діяльності, допомагатимуть в досягненні заявлених цілей, сприятимуть вирішенню кадрових та організаційних питань, надаватимуть консультації щодо ліцензування, патентування та сертифікації підприємницької діяльності, податкового законодавства, відкриття рахунків у банківських установах тощо.

Реклама

Діяльність центру організована за двома напрямками. Сектор відкриття власного бізнесу. Тут шукачі роботи та безробітні, які мають наміри щодо відкриття власної справи можуть отримати професійні консультації з метою виявлення нахилів до підприємництва, у тому числі із застосуванням психодіагностичних методик, отримати індивідуальні консультації з питань бізнес-планування, законодавства, стану ринку праці, а також захистити бізнес-план. У цьому секторі проходять навчальні семінари, тренінги та майстер-класи щодо організації підприємницької діяльності, у тому числі із залученням представників органів влади, державних структур та організацій, які за напрямами діяльності сприяють розвитку та підтримці малого і середнього підприємництва.

У Секторі підтримки власного бізнесу безкоштовно отримати консультацію чи допомогу фахівців мають змогу громадяни, які мріють започаткувати власну справу, підприємці-початківці, котрі хочуть, щоб їхній бізнес став успішним, та підприємці, які бажають підвищити рентабельність та планують створювати нові робочі місця.
Для відвідувачів Консалтингового центру пропонуються консультаційні послуги щодо правового регулювання підприємницької діяльності, бізнес-планування, управління фінансами і кредитування, оподаткування, ведення бухгалтерського обліку, цивільного і господарського права, трудового законодавства.

Реклама

Крім того, для відвідувачів постійно проводяться семінари або тренінги щодо організації підприємницької діяльності, під час яких є можливість поспілкуватися з успішними людьми, завести нові знайомства, набути майбутніх партнерів по бізнесу та отримати заряд позитивної енергії.

Консалтингові центри працюють щодня, крім вихідних, з 9:00 до 16:00, за адресами:

м. Ужгород, вул. Новака, 45 Ужгородський міський центр зайнятості;

Реклама

м. Мукачево, вул. Миру, 73 Мукачівський міський центр зайнятості;

м. Берегово, вул. Мукачівська, 32 Берегівський міськрайонний центр зайнятості;

м. Хуст, вул. 900-річчя Хуста, 25 Хустський міськрайонний центр зайнятості;

м. Рахів, вул. Б.Хмельницького, 69, Рахівський районний центр зайнятості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно