Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Прес-реліз
  • «Хюндай Мотор Україна» вітає скасування ПДВ та акцизного збору при імпорті електромобілів

«Хюндай Мотор Україна» вітає скасування ПДВ та акцизного збору при імпорті електромобілів

«Хюндай Мотор Україна» вітає скасування ПДВ та акцизного збору при імпорті електромобілів

7 грудня 2017 року Верховна Рада України прийняла поправки до Податкового кодексу, що стосуються скасування податку на додану вартість (ПДВ) та акцизу на операції з ввезення електромобілів до 1 січня 2019 року. Компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб’ютор автомобілів марки Hyundai, вітає рішення парламентарів і сподівається, що прийняті норми сприятимуть подальшому розвитку сегмента електромобілів українського ринку, на якому компанія має свого представника – інноваційний електрокар Hyundai IONIQ Electric.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми, як одна з компаній-дистриб’юторів, які офіційно ввозять в Україну електромобілі, вітаємо рішення Верховної Ради щодо скасування ПДВ та акцизу при ввезенні електрокарів. Оскільки цей законопроект був прийнятий відносно нещодавно, у нас не було часу порахувати, наскільки точно знизяться ціни на електромобілі Hyundai, але вже скоро ці цифри у нас будуть, і ми їх оприлюднимо. Сподіваюся, нові ціни на наші «зелені» моделі привернуть увагу потенційних покупців, які зацікавлені в придбанні нових, забезпечених гарантією і якісним сервісом, електромобілів», – коментує Геннадій Четверухін, генеральний директор компанії «Хюндай Мотор Україна».

За його словами, прийнятий парламентаріями законопроект сприятиме подальшому розвитку сегмента електромобілів українського ринку, на якому компанія має свого представника - інноваційний електрокар Hyundai IONIQ Electric.

Реклама

«Вже в наступному році ми розглянемо можливість виведення на український ринок нашого першого повністю електричного кросовера Kona. Стратегією розвитку Hyundai Motor передбачено виробництво до 2022 року 22 еко-мобілів з різними типами трансмісій. Виведення на ринок України кожної нової «зеленої» моделі – наш пріоритет, але все буде залежати від економічних умов», – уточнює Геннадій Четверухін.

Нагадаємо, що продажі інноваційних автомобілів IONIQ Electric в офіційній дилерській мережі Hyundai в Україні почалися в червні 2017 року.

Реклама

Hyundai IONIQ Electric – перший в історії компанії серійний, повністю електричний автомобіль з видатною продуктивністю і економічністю. Полімерна літій-іонна батарея місткістю 28 кВт·год, встановлена ​​в електромобілі, забезпечує запас ходу на одній зарядці до 280 км. Стійка їзда, високий рівень безпеки та ефективна економія енергії забезпечується завдяки використанню в конструкції кузова алюмінію і високоміцної сталі. IONIQ Electric забезпечує нульові викиди, потужну динаміку і повну свободу пересування кожен день.

Українським покупцям IONIQ Electric доступний в трьох комплектаціях: Comfort, Premium і TOP. У комплектації Comfort у електромобіля – 7 подушок безпеки, системи ABS, ESC, HAC, клімат-контроль, круїз-контроль, камера заднього виду, датчик світла і інше обладнання. Покупці електрокара в комплектації Premium додатково отримають такі опції: підігрів передніх сидінь і керма, системи обігріву батареї і адаптації теплового насоса, порт бездротової зарядки для смартфонів і інші. А в комплектації TOP автомобіль додатково оснащений системами стеження за дорожньою розміткою, моніторингу «сліпих» зон і автономного екстреного гальмування, вентиляцією передніх сидінь, підігрівом задніх сидінь, інтелектуальним круїз-контролем, світлодіодними фарами головного світла і іншими корисними опціями.

Автомобілі Hyundai IONIQ Electric можна придбати на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням – https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Реклама

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно