Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Крута кредитна пропозиція: ŠKODA OCTAVIA від 3 000 грн. на місяць

Крута кредитна пропозиція: ŠKODA OCTAVIA від 3 000 грн. на місяць

Компанія «Єврокар» у співпраці з банками-партнерами пропонує клієнтам вигідні фінансові умови для покупки нової ŠKODA OCTAVIA! Уже сьогодні флагманську модель ŠKODA можна придбати в кредит з мінімальним щомісячним платежем.

ВІДЕО ДНЯ

Починаючи з лютого 2018 року ТОВ «Єврокар» з банками-партнерами «Укргазбанк», «ОТП Банк» та «Кредобанк»** запускає нову програму споживчого автокредитування. Головною перевагою кредитної пропозиції для клієнтів є можливість щомісячного погашення кредиту від 3 000 грн. в місяць, при максимальній сумі кредитування - до 1 500 000 грн.*

ŠKODA OCTAVIA – «серце» бренду, визнаний бестселер протягом багатьох років. Автомобіль, який отримав визнання в першу чергу за свою надійність, безпеку і функціональність. Однак, приймаючи виклики часу і змінюючись від покоління до покоління, OCTAVIA сьогодні – це сучасний автомобіль з виразними та чистими лініями кузова, з високим рівнем пасивної і активної безпеки - стрімкий і потужний, надійний і безкомпромісний.

Реклама

Сьогодні ŠKODA OCTAVIA є лідером продажів на ринку України, займаючи 1 місце в своєму класі з часткою ринку 49% за результатами 2017 року. Саме ŠKODA OCTAVIA стала лідером споживчого голосування конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018» в номінації «Краще співвідношення ціна\якість» і посіла перше місце в категорії «Автомобіль на кожен день» в конкурсі «Авто Лідер 2018» від порталу AUTO.RIA. Більш того, вже п’ятий рік поспіль OCTAVIA отримує звання «Автомобіль року» в Німеччині на думку читачів журналу «Auto, Motor und Sport».

Ексклюзивна пропозиція в дилерa "Форвард автоцентр", місто Мукачево, вул.Автомобілістів 3,Б. Додаткова інформація також за телефоном: (03131) 31332.

Реклама

ŠKODA OCTAVIA. Керуй життям!

* Розмір щомісячного платежу розрахований для автомобіля ŠKODA OCTAVIA 1.6 MPI/110 л.с. 5MG за умови першого внеску в розмірі 70% і терміном кредитування - 60 місяців, за станом на 13 лютого 2018 року. Реальна відсоткова ставка - 7,20% річних. Максимальна сума кредиту - до 1 500 000 грн. Кредитує банк ПАТ АБ «АБ Укргазбанк», Ліцензія НБУ № 123 від 06 жовтня 2011 р.

** Пропозиція діє з лютого 2018 року на покупку автомобілів Škoda в дилерських центрах Škoda на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій і територій, на яких проводиться АТО. Можливості кредитування і детальні умови дізнавайтеся на сайті http://www.skoda-auto.ua/for-clients/skoda-credit/, у свого Дилера або у відділеннях Банку-партнера.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно