Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гарячі ціни на Hyundai Accent Classic та New Santa Fe

Гарячі ціни на Hyundai Accent Classic та New Santa Fe

Компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб’ютор автомобілів Hyundai, повідомляє про встановлення спеціальних цін на низку комплектацій седану Accent Classic та нового покоління кросоверу Santa Fe. Вигідна пропозиція на ці моделі діє з 8 по 30 листопада 2018 року.

ВІДЕО ДНЯ

Надійний і практичний седан Hyundai Accent Classic з 1.4 літровим бензиновим мотором (потужність 100 к.с.), 6-ступінчастою механічною коробкою передач або безступінчастим варіатором в період дії спеціальної пропозиції можна придбати з вигодою до 23 200 гривень:

Гарячі ціни на Hyundai Accent Classic та New Santa Fe – 01
Реклама

Потужний і, в той же час, економічний, оснащений інноваційними системами безпеки, зв’язку та комфорту кросовер Santa Fe нового покоління у комплектаціях Special, Superior та Prestige до кінця листопада буде доступний з вигодою до 105 600 гривень:

Гарячі ціни на Hyundai Accent Classic та New Santa Fe – 02
Реклама

Автомобілі Hyundai Accent Classic та New Santa Fe можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш докладно про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням https://hyundai.com.ua/hyundai-finance.

Детальну інформацію про акцію можна отримати в автосалоні компанії «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50, http://zet.hyundai.com.ua/

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів – обмежена.

Реклама

* Пропозиція діє до 30 листопада 2018 року в усій дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 08.11.2018 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно