Новий салат з кабачків на зиму: як приготувати смачну закуску
Приготувати салат з кабачків на зиму справа доволі легка, адже рецептів є безліч. Але інколи хочеться новинки та іншого, пікантнішого смаку.
Саме з цієї причини ми публікуємо новий салат з кабачків на зиму, який дуже схожий до традиційних, але має одну особливість. Готувати його ми будемо з додаванням перчу чилі, тому маринад буде гострим.
ВІДЕО ДНЯЦей салат можна подавати як самостійну закуску, а також в якості салату до гречки, рису, картоплі та інших страв.
Читайте також:
Інгредієнти:
- 1 кілограм кабачків (обов’язково молодих, щоб не була жорстка шкірка),
- 2-3 зубчики часнику,
- 1 цибуля,
- 200 грамів помідорів,
- 100 грамів моркви,
- половинка солодкого перцю,
- 1 яблуко,
- молотий перець чилі — половина чайної ложки,
- 100 грамів цукру,
- сіль — за смаком,
- 30 мл оцту.
Рецепт салату з кабачків
- Нарізаємо невеликими шматками паприку, моркву, яблука, томати, цибулю та часник. Викладаємо все це у блендер та перекручуємо у рідке пюре.
- Дарі це пюре перелийте у каструлю. Додайте цукор, сіль та перець чилі. Перемішайте.
- Наріжте кабачки на невеликі шматки. Висипте їх у соус.
- Варіть цей салат орієнтовно 1 годину, але орієнтуйтесь на стан кабачків.
- Під кінець приготування вилийте у салат оцет. Перемішайте і хай ще покипить 5-10 хв.
- Розподіліть салат у простерилізовані банки та щільно закрутіть.
Раніше видання розповідало, як приготувати варення з малини та банану на зиму.