Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рецепти до посту: тушковані гриби з помідорами

тушковані гриби з помідорами
Фото: Unsplash

Під час посту страви з грибів — ідеальний варіант. Пропонуємо приготувати тушковані гриби з помідорами.

Гриби містять вітаміни та антиоксиданти, а страви з них — смачні та пікантні. Помідори додають соковитості та свіжості.

ВІДЕО ДНЯ

Цей рецепт тушкованих грибів розрахований на дві порції. Для цього вам знадобиться приблизно 400 грамів грибів.

Читайте також:
Пісне меню: чотири дуже прості пісні страви з картоплі
Реклама

Інгредієнти:

  • свіжі гриби;
  • цибуля — 28 г;
  • свіжі помідори — 200 г;
  • сіль — 4 г;
  • олія.

Гриби потрібно облити кип’ятком, порізати скибками та обсмажити на олії разом з цибулею. Потім додати почищені та нарізані дольками томати. Тушкувати до готовності. Можна додати петрушку або укроп на свій смак.

Реклама

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісні голубці з грибами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно