Феєрія літа: готуємо салат з персиками та хамоном

Рецепт салату з хамоном

Блогери не втомлюються тішити незвичними рецептами. Цього разу у кадрі салат з печеними персиками та хамоном.

Рецепт салату опублікувала кулінарна блогерка ask_edith. За її словами, це феєрія літа.

Майже усі інгредієнти для нього не потребують готування. Потрібно лише обсмажити персики.

Читайте також:
Ягоди та тісто філо: рецепт ідеального літнього пирога

Інгредієнти:

  • свіжа хрумка рукола;
  • хамон;
  • ніжна бурата;
  • стиглі персики;
  • томати чері;
  • оливкова олія;
  • сік лимону;
  • прованські трави;
  • соус Бальзамік.

Приготування:

  1. Персики нарізати скибками та обсмажити на оливковій олії на пательні або на грилі.
  2. Томати чері порізати на половинки.
  3. На тарілку викласти руколу, потім томати, персики, шматочки хамону та бурату.
  4. Посипати приправами та полити соусом Бальзамік.
  5. Насолоджуватись стравою.
Рецепт салату з персиків та хамону

Нагадаємо, раніше блогерка розповіла, як приготувати смачний салат з баклажанів.