Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Феєрія літа: готуємо салат з персиками та хамоном

Блогери не втомлюються тішити незвичними рецептами. Цього разу у кадрі салат з печеними персиками та хамоном.

Рецепт салату опублікувала кулінарна блогерка ask_edith. За її словами, це феєрія літа.

Майже усі інгредієнти для нього не потребують готування. Потрібно лише обсмажити персики.

Читайте також:
Ягоди та тісто філо: рецепт ідеального літнього пирога

Інгредієнти:

  • свіжа хрумка рукола;
  • хамон;
  • ніжна бурата;
  • стиглі персики;
  • томати чері;
  • оливкова олія;
  • сік лимону;
  • прованські трави;
  • соус Бальзамік.

Приготування:

  1. Персики нарізати скибками та обсмажити на оливковій олії на пательні або на грилі.
  2. Томати чері порізати на половинки.
  3. На тарілку викласти руколу, потім томати, персики, шматочки хамону та бурату.
  4. Посипати приправами та полити соусом Бальзамік.
  5. Насолоджуватись стравою.
Рецепт салату з персиків та хамону

Нагадаємо, раніше блогерка розповіла, як приготувати смачний салат з баклажанів.