Напередодні свят на ринках краю підскочили ціни

Економіка  30 грудня 2019 року, 19:47 1092 ВІДЕО

Новорічне застілля 2020 – експерти уже підрахували, скільки доведеться витратити на святкове меню цьогоріч.

Середня вартість для родини із 4 осіб –  понад півтори тисячі гривень. Традиційне олів’є та оселедець під шубою обійдеться у більш як дві сотні гривень.

Loading...

Читайте також:  Меню на Новий рік 2020: які новорічні салати приготувати

Найдорожчі на святковому столі, зазвичай, м’ясні вироби. Напередодні свят чи не найбільше дорожчають свіжі овочі. Продавці кажуть: зростає гуртова вартість – тому і ціни змінюються.

За фрукти доведеться віддати до 300 гривень. Найдорожчий заморський делікатес – ананас. Продавці просять 150 грн. за штуку. Докладніше про ціни напередодні свят – у сюжеті.

Джерело: Ужінформ
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Loading...
Коментарі - 0