Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дітей оперуватимуть безкоштовно: опубліковано важливу інформацію для батьків

Дітей оперуватимуть безкоштовно: опубліковано важливу інформацію для батьків

Дітей оперуватимуть безкоштовно: опубліковано важливу інформацію для батьків

50 маленьких українців різного віку з різних регіонів України готова безкоштовно прооперувати медична мережа «Добробут». Оперативні втручання буде проводити досвідчена команда фахівців з сучасним технічним забезпеченням.

ВІДЕО ДНЯ

Про цю ініціативу 12 серпня у соціальних мережах повідомив лікар-анестезіолог центру кардіохірургії «Добробуту» Євгеній Мельник.

«Маємо чудову новину. Є благодійна ініціатива медичної мережі «Добробут» та меценатська допомога, завдяки чому п‘ятдесять маленьких українців різного віку від немовлят і старші із вродженими вадами серця отримають безоплатне хірургічне лікування вади серця», – повідомив Євгеній Мельник.

Реклама
Читайте також:
Восьмимісячному хлопчику з Мукачева потрібна допомога у боротьбі важкою недугою

Лікар додав, що такі вади серця, як дефекти перегородок: міжпередсердної, міжшлуночкової, неповна атріо- вентрикулярна комунікація лікуються за мініінвазивними методиками, через невеликий розріз без порушення цілісності грудини, з косметичним ефектом та майже невидимим післяопераційним рубцем.

Реклама

Керівник кардіохірургічного напряму клініки Олександр Бабляк повідомив, що документ, який підтверджує наявність вади серця: висновок ехокардіографії (УЗД серця) або виписка з лікарні чи консультація кардіохірруга, слід надіслати на електроннну адресу [email protected] разом з контактними телефонами батьків.

«Лікарі розглядають документи впродовж 2-3 днів і дають зворотній зв‘язок про можливість корекції вади мініінвазивним методом. Фонди фінансують операції, які можна провести за мініінвазивною методикою. Орієнтовно, це 70% всіх вроджених вад серця. Подібні мініінвазивні операції при складних вроджених вадах серця є найсучаснішим досягненням світової кардіохірургії. Враховуючи, що наша команда володіє цими методиками, ми вирішили зробити їх доступними для дітей в Україні незалежно від рівня соціального забезпечення їхніх сімей», – каже Олексанр Бабляк.

Як повідомили працівники клініки, загалом діти в лікарні після проведених операцій перебувають 4-5 днів. У реанімації – одну-півтори доби. На час, коли діти в реанімації, батьки мусять знайти собі житло, а в інші дні один із батьків перебуває в клініці разом з дитиною.

Реклама

Нагадаємо, відома спортсменка із Закарпаття поборола страшну недугу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно