Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іван Балога звинувачує попередників у фінансових махінаціях та незаконній вирубці лісу

Іван Балога звинувачує попередників у фінансових махінаціях та незаконній вирубці лісу

Іван Балога звинувачує попередників у фінансових махінаціях та незаконній вирубці лісу
На брифінгу для засобів масової інформації голова обласної ради Іван Балога заявив, що на Закарпатті, в лісовій галузі протягом останніх років діяли корупційні схеми. «За час «господарювання»...

На брифінгу для засобів масової інформації голова обласної ради Іван Балога заявив, що на Закарпатті, в лісовій галузі протягом останніх років діяли корупційні схеми.

ВІДЕО ДНЯ

«За час «господарювання» Ігоря Фізика в обласному управлінні лісового та мисливського господарства діяли тіньові схеми, які завдали збитки для бюджету. Тут були страшні зловживання - збитки вимірюються мільйонами. Ще у 2011 році обласна рада висловила Ігорю Фізику недовіру, але Київ не дослухався до нашої позиції, а на Закарпатті його «прикривав» Ледида», - розповів Іван Балога.

Він також повідомив, що минулого тижня за дорученням сесії облради було вирішено заборонити вивезення з території краю лісу-кругляка, в управління для вивчення ситуації було відправлено працівника виконавчого апарату облради, депутата обласної ради, члена постійної комісії екології та використання природніх ресурсів Михайла Лакатоша, який працював у лісовій галузі 38 років. Було доручено провести нараду щодо припинення незаконної рубки лісів.

Реклама

«Колектив директорів держлісгоспів висловив недовіру Ігорю Фізику та звернувся в держагенстсво лісових ресурсів звільнити його з посади. Лісівники області виступили за те, щоб «поламати» корупційні схеми в області і заявили про готовність висунути свого кандидата на керівника галузі. Водночас існує необхідність проведення аудиту лісового господарства області, аби з’ясувати реальний стан справ» - заявив Іван Балога.

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно