Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Громадська рада підтримала пропозицію щодо оголошення 2015 року – Роком Громадянського суспільства

Громадська рада підтримала пропозицію щодо оголошення 2015 року – Роком Громадянського суспільства

Громадська рада підтримала пропозицію щодо оголошення 2015 року – Роком Громадянського суспільства
В Ужгороді під керівництвом Федора Харути відбулося засідання Президії Громадської ради ІІ скликання при Закарпатській облдержадміністрації. У засіданні також взяли участь президент Закарпатської...

В Ужгороді під керівництвом Федора Харути відбулося засідання Президії Громадської ради ІІ скликання при Закарпатській облдержадміністрації. У засіданні також взяли участь президент Закарпатської торгово-промислової палати Отто Ковчар, завідувач кафедри фінансів і банківської справи Інституту економіки і міжнародних відносин УжНУ Віра Варцаба та керівники структурних підрозділів ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

Передусім, на засіданні члени Президії підтримали ідею щодо оголошення 2015 року – Роком Громадянського суспільства в Україні.

- Громадськість повинна залучатися до формування державної та регіональної політики – це важливий фактор розвитку громадянського суспільства. І у нашому регіоні, на виконання доручень глави держави, ми повинні сприяти цьому процесу, - зауважив голова Громадської ради Федір Харута.

Реклама

Також учасники засідання ухвалили проект орієнтовного плану заходів Громадської ради при ОДА щодо реалізації Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2014 рік, створили при Громадській раді Експертний Центр наукового супроводу економічних реформ в області та підтримали ініціативи громадських організацій області - учасників Коаліції «За Європейську інтеграцію України». Загалом ухвалено 14 рішень.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно