Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородська РДА оновила свої кадри

Ужгородська РДА оновила свої кадри
З 15 липня на посаду першого заступника голови райдержадміністрації призначено Сергія Когутича. Він вестиме питання гуманітарної, молодіжної політики, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури...

З 15 липня на посаду першого заступника голови райдержадміністрації призначено Сергія Когутича. Він вестиме питання гуманітарної, молодіжної політики, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури та спорту, охорони довкілля, техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в районі.

ВІДЕО ДНЯ

Біографічна довідка: Народився 19 червня 1977 року, громадянин України. У 1999 році закінчив Ужгородський державний університет, історичний факультет, а у 2011 році - Львівський регіональний інститут державного управління при Президентові України за спеціальністю “державне управління”. Трудову діяльність розпочав у 1999 році вчителем історії Шишлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Працював в органах державної влади, зокрема і заступником директора Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. З 2011 року працював директором обласної агенції страхового товариства з додатковою відповідальністю “Глобус”в Закарпатській області. З 01 лютого по 15 липня 2013 року працював на посаді заступника голови райдержадміністрації.

Реклама

Одружений, разом з дружиною виховують сина.

Ужгородська РДА

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно