Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ триває подача оригіналів документів для вступу

Минулого тижня в Ужгородському національному університеті завершилася вступна кампанія. Наразі в найбільшому закарпатському виші розпочався наступний етап вступу – подача оригіналів документів до навчального закладу.

ВІДЕО ДНЯ

"1 серпня, були оприлюднені списки абітурієнтів, які рекомендовані для зарахування на місця державного замовлення, – зазначив заступник відповідального секретаря приймальної комісії ДВНЗ "УжНУ" Ярослав Агій. – Таких рекомендацій по університету було надано 771. Абітурієнти у своїх особистих електронних кабінетах – у них з’явилася інформація про те, куди вони рекомендовані до зарахування".

Читайте також:
21 червня в УжНУ відкрили нову спеціальність "Біомедичну інженерію"
Реклама

До 18 години 6 серпня такі вступники повинні виконати необхідні умови для зарахування. Їм потрібно подати оригінали документів до приймальної комісії та підписати роздруковану електронну заяву.

Подача оригіналів документів на платну форму навчання триватиме довше – аж до 17 серпня. Вступники, які не були рекомендовані на державне замовлення, але принесли оригінали на навчання за контрактом до вказаного терміну, отримають шанс опинитися серед бюджетників. Така умова надається технічним та природничим спеціальностям.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно