Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Стартує новий сезон програми "Ревізор": які закарпатські заклади перевірила нова ведуча

Стартує новий сезон програми "Ревізор": які закарпатські заклади перевірила нова ведуча

Стартує новий сезон програми "Ревізор": які закарпатські заклади перевірила нова ведуча

7 жовтня о 19:00 стартує ювілейний, 10-й сезон соціального реаліті "Ревізор Х" на Новому каналі. Глядачі познайомляться з новою ведучою програми Юлією Панковою. Юлія Панкова зізнається, що їй завжди подобалась програма "Ревізор". І вона хотіла стати її ведучою.

ВІДЕО ДНЯ

"Я ідеально підходжу цьому проекту, – каже ведуча. – Бо в мені поєднані журналістські якості та людська допитливість. До цього я працювала у сфері журналістських розслідувань. Саме тоді в мене виробився навик проникати туди, куди глядач ніколи не зможе потрапити. А під час своїх гастротурів я завжди знайомлюсь із тамтешніми кухарями. Розпитую в них цікаві рецепти. Дуже люблю готувати та досліджувати смаки різних країн. Хочу за допомогою ревізій допомогти закладам покращити їх сервіс...."

Читайте також:
"Новий канал" презентував ювілейний сезон програми "Ревізор", в якій покажуть Мукачево
Реклама

Цього сезону ревізії пройшли у 12-ти туристичних містах України. Серед них і закарпатські міста – Мукачево та Ужгород. Перевірено понад 70 локацій, серед яких: водні атракціони, аквапарки, дитячі розважальні центри. У пріоритеті перевірок – безпека та санітарні норми. Відзнаку "Ревізор рекомендує" отримали тільки найбезпечніші та найкращі заклади країни. 

До слова, у місті над Латорицею Юлія Панкова проінспектувала ресторан "Графський двір". Зазначимо, що популярний заклад отримав відзнаку ревізора.

Реклама
Стартує новий сезон програми "Ревізор": які закарпатські заклади перевірила нова ведуча – 01

Крім того, ведуча побувала і в ТРК "Щодня". Ці перевірку можна буде переглянути у випуску про Закарпаття.

Стартує новий сезон програми "Ревізор": які закарпатські заклади перевірила нова ведуча – 02
Реклама

Як повідомляє "Новий канал", у нинішньому сезоні продовжить свої ревізії салонів краси і "б’юті-ревізор" Олена Філонова. Тепер у неї з’явилась особиста табличка "Ревізора краси" з рожевою рукавичкою. Про неї вона давно мріяла. "Я 15 років працювала візажистом, – розповідає Олена. – Знаю всі тонкощі індустрії краси зсередини. Під час ревізій глядач побачить, як я добиваюся правди від власників. Бо хочу, щоб українці користувались якісними і безпечними послугами. Радію, що цього року маю власну табличку. Тепер салони будуть прагнути її отримати. Та я нагороджу лише найкращих!".

Читайте також:
Через рекордну кількість запрошень "Ревізор" здійснив позапланову перевірку у Хусті

Зазначимо, що Олена Філонова у Мукачеві перевірила студію краси "Propaganda". А в Ужгороді навідалась у центр естетики обличчя і тіла "T&A Beauty Space". Останній заклад отримав відзнаку ревізора.

Стартує новий сезон програми "Ревізор": які закарпатські заклади перевірила нова ведуча – 03

Крім того, "Ревізор" побував і у популярному серед ужгородців закладі – гастрономічному бутіку "Кухня". Але, як стало відомо "PMG.ua", відзнаку "Кухня" не отримала. А після гучних перевірок, які сколихнули Ужгород і Мукачево, в область навідалась знімальна група програми "Страсті за ревізором". Куди саме навідались журналісти – поки тримають в таємниці. Закарпатці ж тим часом вже очікують вихід програми, в якій покажуть інспекцію популярних закладів краю.

Стартує новий сезон програми "Ревізор": які закарпатські заклади перевірила нова ведуча – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно